Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Mysteriózní

Recenze (138)

plakát

Slunovrat (2019) 

Hloupá pohádka o primitivní lesní komunitě :D. Předvídatelné a úmorně dlouhé.

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

:D :D :D ! Brečím krev.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Choose disappointment...Čekal jsem absolutně něco jiného než tuto místy přihlouplé drámíčko s absolutním wtf chováním a vývojem postav. Takové trochu lehčí dada.

plakát

Rudá volavka (2018) 

+ konstrukce celého příběhu, autentičnost, nahatá Jennifer, - dlouhá stopáž, občas přehnaně brutální scény

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Při pohledu na zdejší komentáře je třeba dodat, že bez projekce seriálu nemá moc význam na film chodit, jelikož orientace v ději i humor vyplývá především právě ze seriálu. Další věc je, že celý Blaník rozhodně nemá ambici být nadčasový, řeší aktuální politické dění pro mě velice vtipnou formou. Blaník sleduji od jeho začátku a film sem si hodně užil. Ani si nevzpomínám, kdy jsem se naposledy u filmu takhle od srdce nasmál. Nicméně pátou hvězdičku škrtám za občas až přehnanou nekoretnost vůči některým realným osobám.

plakát

matka! (2017) 

I když poslední dva Darrenovo snímky byly inspirované biblí, tak oba byly pojaty trochu jinak. Zatímco v Noemovi byl Bůh odproštěn od lidských vlastností a razantně proti lidstvu vystoupil v podobě jeho "odstranění" z Ráje, tak v matce to byl pravý opak. Vykreslení Boha jako sobeckého spisovatele (tvořitele) je vskutku hodně kontroverzní, ale o to více zajímavé. Rovněž celkem zvláštní byly místy až nadmíru agresivní scény v hlavní roli s "lidstvem", které Darren vykreslil jakožto destrukční nástroj, u kterého si Bůh do poslední chvíle nedokázal přiznat, že jeho stvoření bylo šlápnutím vedle. Celkově film měl zásadní myšlenku (jak už to u Darrena bývá), která byla místy až násilně vecpaná divákovi do chřtánu, tím pádem na atmosféru tenhle snímek rozhodně netrpěl. Nutno ocenit i průsvitný outfit nespoutané Jennifer a celkově herecké obsazení. A myšlenka na Závěr? Kdepak Bůh, ale naše planeta se bude muset popasovat s činy lidské populace.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Bylo to trochu "ostřejší" než jsem očekával, co se týče rozmasakrovaných lidských těl. Pokud jsou navazující díly ještě horší v tomto ohledu, tak si to nějak nedokáži představit. Nicméně zpět k filmu, děj byl vystavěný velice dobře až do posledního zvratu, který si vysloužil 4. hvězdičku jako bonus k těm třem, které jsem chtěl dát.

plakát

Leviatan (2014) 

Nemám slov. Čirá frustrace. Pokud Zvjagincev nežije v exilu, tak nechápu, jak mu tohle vůbec v Rusku mohou tolerovat.

plakát

Lost Highway (1997) 

Totally empty film bez sebemenšího smyslu. Otázka: Jaký to má význam či poselství? Odpověď: 2 jablka a 1 hruška.

plakát

To (2017) 

Baf! Lelk ses? Ano? Tak to tě sním! Asi tak to probíhalo, bez vysvětlení, bez logiky.