Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Poslední recenze (54)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Asi jsem byl na špatným filmu v kině, protože evidentně podle zdejších komentářů je spider-man 2 super nudnej či co. To co jsem viděl já, byla skvostná komiksárna s úžasnou dávkou nadhledu, skvělou akcí a libovejma záporákama, i ten typas co tam hrál, mimochodem jakoby andrew garfieldovi z oka vypadnul, byl stravitelnej a neměl jsem s ním žádný problém. Jamie Foxx si střihnul šmoulu pod proudem parádně, byť jeho motivace nedávala moc smysl, a obsazení green goblina bylo geniální, o budoucnost DeHaana fakt nemam strach. Zvrat ke konci jsem čekal a i přesto jsem na to čuměl s otevřenou držkou, protože takhle silnou scénu jsem v komiksový adaptaci viděl poprvé, ale jinak děj byl... nooo... dal by se shrnout jedním souvětím, nicméně pěkně květnatým a s velkou dávkou grimas a gestikulace rukama, nohama, u částí kdy by se dotyčný snažil popsat akční scény. Jediné zklamání je vznik rhina, což byl fakt trapas. Jinak běžte na to do 3D je to bomba. Teda samo až najdu jak se ten film jmenoval, zatim tenhle komentář prdnu třeba sem.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Spoiler alert! ... Tak evidentně ty fámy, že naši učitelé oslovovali ředitele "Führer" a že jako knížku jejich dětství zvolili Mein Kampf nebyly úplný nesmysly, člověk totiž úplně žasne nad tím, jak moc je in v dnešní době být členem nějakého Německého sdružení, já jsem už dostal pozvánku na FB do "zvracíme na Oktoberfestu" a "klub přátel zvířecích farem". Kapitán big mac jde samozřejmě s dobou a brilantně takovou tajnou nacistickou organizaci zakomponoval do děje, jen by to chtělo ještě trochu vyšperkovat. Mohli jsme se třeba na konci dozvědět že Nick Furry je přestrojenej Hitler, kterého náckové šoupli k ledu (odpověď na všechno...), ty by byl twist! Proč by Hitler předstíral roky, že je jednookej negr? A proč ne? Dyť i winter soldier se ukázal jako kapův nejlepší, údajně mrtvý, kámoš (ten svět je fakt malej...(a ano, vim že to taklhe bylo i v komiksech, to ale nemění nic na faktu že je to samoúčelná debilita)). Když už tam byl německej vědec, coby umělá inteligence počítače, který není výkonnější než moje kalkulačka, tak tohle je ještě v rámci realističnosti naprosto věrohodné.... Já jen doopravdy žasnu kde jsou ti hnidopichové, co obyčejně tupý slátaniny tohodle kalibru schválně podhodnotěj, aby udrželi vesmírnou rovnováhu, protože ať se koukám kamkoliv, tak kde nic tu nic. Když pro jednou řeším něco, co obyčejně neřeším, tak najednou ten kdo to normálně řeší, nic neřeší... no neni to k posrání?

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Až do teď jsem to nevěděl, ale Eva Green je moje životní láska. Tuhle roli šílený ojebávačky si užila dosyta a já si to užil parádně s ní (bohužel mluvím o filmu...). Proti ní stojí nějakej homlesák, kterýmu by se měla dát přezdívka discount Gerard Butler, ale co člověk nadělá, soubojům se i tak nedá nic vytknout. Jen by mě zajímalo jestli dřív byly všechny koně ohnivzdorný... počkat kde se ten kůň vůbec vzal na lodi??? To je jedno hlavně že při tom cvalu dGB donutil peršany k nedobrovolnému dárcovství krve... ale stačí tak 3, 4 litry na osobu, víc by bylo do očí bijící tarantinosmus. Pak zase trochu Evičky, protože erekce už ochabuje, aby nám připomněla kdo je tady šéf a pak zase dGB někomu něco amputuje atd. atd... Přímočarý, ale mě tahle prostoduchá šablona bohatě stačila, nicméně kdyby tam nehrála Eva, tak by to nebylo ani na 3 hvězdičky a to bez nadsázky! Doopravdy si nevzpomínám kde naposledy někdo, někdy takhle moc táhnul celý film, takže prosím víc rolí psychotických magorů, nebo víc rolí ve kterých může dokázat svůj herecký talent nebo prostě kde ukáže kozy.

Poslední hodnocení (422)

Strážci Galaxie (2014)

02.08.2014

96 hodin (2008)

06.07.2014

Zátah 2 (2014)

02.07.2014

Na hraně zítřka (2014)

29.06.2014

No Game, No Life (2014) (seriál)

29.06.2014

Prvních 100 (2014) (seriál)

10.05.2014

Warrior (2011)

06.05.2014

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013)

06.05.2014

Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. (2012)

06.05.2014

Reklama