Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (206)

plakát

Propast (1989) 

Po zhlédnutí Special Edition (nedalo mi to a musel jsem si ji "koupit") v originálním znění s titulky zvyšuji na čtyři hvězdy.

plakát

Diktátor (2012) 

Bude to chlapeček nebo potrat?“ Slovy klasika: Brutální výjevy, ty se mi moc líbí. Unrated verze jedině. Viděl jsem obě verze a upřímně nechápu, jak ta druhá, krácená a dabovaná, může vůbec existovat. Tolik vystříhaných scén, hlavně těch s Izraelem v hlavní roli. No, možná že právě proto. Hevymetal jedině, už nikdy žádný jiný. Češi si zase nechávaj nazvracet a naplivat na hlavu a nechtějí ho. Ach jo. Já jsem zažil na Strašnický, metalácký běsnění. „Přestaňte mluvit na moji vagínu!“ „Špatné zprávy. Je to holka. Kde máte koš na odpadky?

plakát

Rampage (2009) 

Po celkem šíleném Postalu, prvním filmu od Uwe Bolla, který jsem viděl, a který mne vůbec nebavil, se mi dostal do rukou tenhle snímek. Upřímně, skoro celý film jsem se snažil hledat v něm nějaké chyby, které by ho shodily, leč prostě jsem je nenašel a tak téhle kruté jízdě s perfektně šíleným týpkem, který má rád černý humor, musím napálit rovné čtyři. Už se těším na Tunelové krysy, další Uweho počin, který je jen o rok mladší, ale podle zvěstí neméně šílený ;)

plakát

Bitevní loď (2012) 

Yes, ideálně tupé na výplach hlavy po kocovině. Příště se možná rozepíšu, pokud si to ovšem znovu pustím.

plakát

Slavnostní zahájení XXX. Letních olympijských her 2012 Londýn (2012) (pořad) 

Tak trochu protestních pět proti těm odpadům (nejideálnější je něco ohodnotit téměř dvě hodiny před koncem, že, desniku?) a jednohvězdám. Líbilo. Tečka. EDIT - P.S. Z 24 komentářů (v tuhle chvíli - 02:17) je 11 psaných hodinu a tři čtvrtě před koncem. Super výsledek, že?

plakát

Pouštní moře (2011) (TV film) 

Mám pro podmořské dokumenty slabost a dost možná, že jim i trošku přidávám. Ale tohle je prostě taková nádherná pastva pro oči, že nemůžu jinak.

plakát

Axed (2012) 

Zřejmě to celé nebylo myšleno jako komedie, ale já se od zhruba padesáté minuty nemohl přestat smát. Hodnotím tedy jako komedii či parodii na různé vyvražďovací horory. Jen doufám, že nikdy nepotkám tvůrce tohoto filmu, protože kdyby mne přesvědčili, že to mysleli vážně, tak bych musel jít s hodnocením hodně dolů =D

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

[Čtvrté zhlédnutí] No, prostě se mi to líbí. Je to možná absolutně nereálný, možná je to jen zfilmovaná počítačová hra, ale to mi vůbec nevadí. Takhle nabušenou akci jsem ještě neviděl. Po Intouchables druhé zjevení roku. „Tak si aspoň vezmi jiný hadry, než se tam vrátíš.“ „Ne, tohle mi sedí tak akorát.

plakát

Mys Dobré naděje (1975) 

Kdyby se ty bolševický vemena obtěžovali s překladem němčiny, která tam často zazní, možná bych tomu vypálil i druhou hvězdu. Ale znáte to - kdyby byly v pr**** ryby, ...

plakát

Poslední kondor (1987) 

Tucet špinavců na hongkongský způsob. Chvílemi megavtipné (ano, zde již zmiňované zastřelení dvou vedle sebe stojících mužů jednou kulkou), jindy trošku trapné (ty zpomalovačky mi prostě lezly na nervy). Každopádně během filmu plánované dvě hvězdy zvyšuji na tři, už kvůli tomu, že se tu s ničím nemazlí (useknutí ruky kambodžské partyzánky).