Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (16)

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Když je Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) vyslýchán agenty FBI na jeho jachtě, předá jim seznam svatebních hostů. Jména na seznamu jsou skutečná jména lidí, kteří pracovali na filmu.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Záběry ze skutečné plážové párty s Jordanem Belfortem (Leonardo DiCaprio) v přímořském letovisku The Hamptons z roku 1991 je možné najít na YouTube.

Star Wars: Clone Wars

Star Wars: Clone Wars (2003) (seriál)

Obávaný generál Grievous, kterého namluvil herec Richard McGonagle, má – v Epizodě III (2005) – časté záchvaty kašle, ale proč? Ve 25. kapitole kresleného seriálu mu Mace Windu, jemuž propůjčil hlas Terrence Carson, téměř rozdrtil plíce.

Insidious 2

Insidious 2 (2013)

Když Specs (Leigh Whannell) a Tucker (Angus Sampson) analyzují záběry mladého Joshe (Garrett Ryan), je možné vidět, že logo Panasonicu bylo místy kvůli opotřebení nečitelné a na kameře tak zbylo pouze slovo "Panic", v překladu "panika".

Insidious 2

Insidious 2 (2013)

Když běží Renai (Rose Byrne) do sklepa a rozsvítí světlo, místnost je osvětlena, přestože v místnosti není žádná žárovka.

Insidious 2

Insidious 2 (2013)

Když Josh (Garrett Ryan) položí Renai (Rose Byrne), která je v bezvědomí, na pohovku, ta leží tváří nahoru. V dalším záběru je její hlava natočená na bok.

Gravitace

Gravitace (2013)

Ačkoli samotný film je vědecky velmi přesný a ve scénách ve vesmíru žádný zvuk není, zvukové efekty byly do filmového traileru přidány, aby byl film více atraktivní.

Já, padouch 2

Já, padouch 2 (2013)

Na pracovní stanici Dr. Nefaria (Russell Brand) jsou připevněné fotky, na kterých je možné vidět Nefaria na pláži. Jeden takový obrázek měl Gru (Steve Carell) nastavený jako pozadí svého mobilního telefonu v prvním filmu.

Reklama