Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (305)

plakát

The Grand Tour (2016) (pořad) 

Top Gear, pamatujete jak se u něho dokázal člověk nasmát. No v The Grand Tour mi přijde že se chlapi zaměřili už pouze na humor, což není na škodu. Je to vůbec ještě o autech? Jasně! Podle mě posunuli laťku trochu výš, peníze pořád jsou a Clarkson a spol. si dělají jen co je napadne. Jen tak dál. Zatím VŠECHNY díly stojí za to. Co na to říct? A navíc se Clarkson ze všech těch žalob ani neponaučil, pořád si otvírá hubu.Yep.

plakát

David Brent: Na turné (2016) 

Líbí se mi Rickyho tvorba, a považuji ho za jednoho z nejzábavnějších lidí planety, ano, až tak!!! Pokud vezmete v potaz co za život udělal, on se prostě ničeho nebojí, ale hlavně, dělá si srandu i sám ze sebe. David Brent: Life on the Road je filmem ve kterém je Ricky opravdu ve skvělé formě, výborně pracuje s herci, sám je dobrý herec, vtipy jsou vypointované, ale v jeho tvorbě je vždycky i dost lidskosti, vzpomeňte třeba na Dereka, tam to vytáhnul dost, co? I když se nasmějete, je vám Davida chvílemi líto, je v tom takový život, nevím jak to popsat. Je to prostě hrozný kokot ten Gervais, a rád bych si s ním zahrál na kytaru. Ne vždy hraje v dobrých filmech ale pokud si je sám režíruje, věřte tomu že to bude kurevský nářez. A ten jeho úšklebek :DD

plakát

Olive Kitteridgeová (2014) (seriál) 

Jedno z těch děl, ze kterého si opravdu něco odnesete.

plakát

Dům tisíce mrtvol (2003) 

Rob Zombie je frajer, a jeho styl mi naprosto sedí. Sám si film narežíroval, napsal scénář a jako hudebník- i hudbu. Naprosto suprová jízda, která od komediální linie vede přes exploitation, přes snad všechny různé hororové atmosféry, ke konci to má až takovou rituální atmosféru. I když je film komediální, je na něm naprosto zřetelně poznat, že je natočen člověkem, který miluje horory, má je nakoukané, a ZNÁ je! Film je bohatý na různé odkazy hororů, prošpikován detaily, vizualizací, je to parádně napsané. Nemám tomu filmu co vytknout, vůůbec mě nic nenapadá, naprosto labužnická záležitost. Jsem naprosto nadšený a to jsem ještě neviděl Vyvržence z Pekla. Což musím hned! napravit. PS: Ti kteří zde mačkají po odpadu, naprosto NEVÍ vo co gou..

plakát

Uvnitř (2007) 

Krev, násilí. Zde se to ale celé násobí hlavně tím, že představitelka, které jde o kejhák, je těhotná. A dívat se jak dostává ženská, a nebo jak dostává těhotná ženská, je rozdíl. Chvílemi to má i hororovou atmosféru, takovou tu mrazící. Hlavně když je ta psychopatka někde v pozadí. Je to žánrovka, hlavně pro fanoušky. A ti si to fakt užijí, jak se to rozjede, tak to už prostě jede. Super atmosféra, vlastně to ani nemá nějaký příběh, ale vůbec to nevadí, film podtrhují zvuky, povedené. Někteří tady píší, že se postavy chovají nelogicky. To je blbost. Jen jedna scéna, kdy si těhulka propíchne krk, a pak si ho hned zalepí páskou?? To jsem si říkal, že ji asi jebe. Moc krve.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Kurevský oldschool. Raimi and Cambell rulezz.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Sam Raimi, režisér kultovního Evil Dead. Servíruje nám tady jeho libový styl, kdy hororové scény, s hororovým napětím střídá nechutnosti, které prostě vykouzlí ten škubavý tik v koutkách úst. Prostě to umí, je to fajnšmejkr. U mě dobrý, musíte to brát s nadhledem ten film, a ne vážně, protože takhle je to točené, jako kvalitní orosená dvanáctka Radegast. Některé scény jsou naprosto vymazlené a prostě to má ten styl, který mám rád. Justing Long sice nebyl vhodná volba, zato ale Alison jo, ruku na srdce, Raimi, to jsi fakt nemohl napsat scénu ve které by byla alespoň v tangách??!!! Css. Kdo má nějaké ty horory nakoukané tak pozná oč tu běží. Bát se sice nebudete, a ani ty lekačky, teda aspoň na mě, nepůsobí. Prostě oldschoolová hororová atmosféra, stříkající krev a tekoucí sliz, srandy, nadhled, a hororové scény točené člověkem, který si v nich libuje.

plakát

The F Word (2013) 

Koukám tu na scénaristu Elana Mastaie, má za sebou scénářů že to spočítáte na šesti prstech, samé srajdy, ale tenhle film?-To klobouk dolů. Takhle suprově napsaný scénář se fakt nevidí. Zoe Kazan byl důvod proč jsem to pouštěl, v In Your Eyes byla skvělá, tady taky. Ten Radcliffe, s ním je to horší, a moc kamarádi spolu nejsme, ten jeho pysk, no,.. ale jako dvojka s Zoe spolu sednou. Vlastně jim to klape moc dobře. Plno vtipných situací, scén, opravdu vtipných. Je to opravdu zvládnuté, a hlavně, je to originál, v rámci žánru vybočuje a dělá všechno lépe. Ten film funguje. Jeden z nej v rámci žánru, dialogy které baví, jsou vypointované, dost dobrých hlášek. Některé scény jsou takové autentické, a divák samotný se v nich i najde. Moc dobrá věc tenhle filmek. A je škoda že je tak neviditelný, neznámý,.. nebýt Zoe asi bych na něho nenarazil.

plakát

Pod vlivem lásky (2008) 

https://www.youtube.com/watch?v=5w_k0XQP1Uw Šion Sono.. No comment. Čtyři hodiny stopáž, nenudila ani minutu. Hikari Mitsushima, je to kundička. Epik, blood, divné psycho, stříkající krev-ale zas tak krvavé to není-resp. když už to teče tak pořádně, láska, kecy o bohu-nebrány vážně-žádné tlačení do diváka, sekta, kalhotky, samé kalhotky, šílenství, tenká hranice mezi drama a komedie. Erekce. O čem to je? Je to Sono. Třeba vidět, rozhodně doporučuji.

plakát

Studio 30 Rock (2006) (seriál) 

:D :D Totální komediální nášup, kde vtipnost prostě jede na max., naprosto miluju humor, a smích je boží věc, asi každý se rád směje. Když čumím na 30 Rock, tak mám naprostou záruku že se zasměju, pořádně a nahlas, nedávno jsem se tak řezal že jsem si málem spolknul ksicht. Tina Fey je úžasná, a celá tahle banda pošuků, takový "doktor" Kosmonaut, z něho chčiju, ten má tabletky na všechno.. Jestli tohle někdo nepobírá tak je mi ho fakt líto. U čtvrté řady mi naprosto dochází, že jsem v tom až po uši, po uši v hovnech, sjíždím to už třetí den, dokonce jsem si vypl telefon, ať mě šéf neotravuje... Však si poradí, ne, kurva, to zvládnou... Jebu na ně. Seriál si pořád drží laťku, a za čtyři série, jsem zaznamenal jen jeden díl, který se mi moc nelíbil, už nevím který. Ale už teď vím, že jak ten seriál dokoukám, tak na tom budu hodně zle. Buď si začnu šlehat herák, nebo se půjdu zabít. Tolik hlášek, slovních dvojsmyslů, naprosto vypointovaných situací, a veze se to v tak pohodové vlně. Bomba. Seriál ze zákulisí natáčení skečů a TV jako takové, kde Liz Lemonová (Tina Fey), musí řešit problémy se scénáristy, a samosebou i svůj život, všichni jsou tak nějak ulítlí, k tomu Alec Baldwin, jejich šéf, který.. To prostě musíte vidět. K tomu si připočtěte vysokou kadenci hostujících herců, Jennifer Aniston, Salma Hayek, Julianne Moore, je jich moooc.