Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Konečně se z těchto pokusů o přenesení starých příběhu do moderní doby vyklubalo něco použitelného - a hele, ono to je úplně úžasné! Po dvou sériích se nemohu dočkat třetí. Dva díly vždy dost dobré - a ten třetí úplná pecka! Doufám, že to bude stejně i v případě třetí série!

plakát

Miley Cyrus: Wrecking Ball (2013) (hudební videoklip) 

Sice se na to stejně jako mnoho ostatních nemohu skoro dívat, ale touto změnou z malé holky, ať si kdo chce co chce říká, na sebe přitáhla sakra velkou pozornost... Počet shlédnutí hovoří jasně. Jen chudák děti, které ji byly od malička jejími fanynkami, mají teď asi v hlavě trochu zmatek no.

plakát

Kouzelníci z Waverly (2007) (seriál) 

Docela v pohodě seriál :-) Nevím, kolik dětí to sleduje, ale když vidím Selenu, tak už to vypadá mnohem zajímavěji. Už jenom to, že jsem to nevypnul, když jsem v neděli odpoledne na to zase náhodou narazil, o něčem svědčí. Jinak samozřejmě dětský seriál o kouzelnících - sen každého mládežníka :-)

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Neubráním se pěti hvězdám, přestože se mi pár momentů trochu nezdálo. Postava elfky - nevím, jestli tam úplně patří, Gandalfův lesní kámoš - to samé. Ale nechci se striktně držet knihy - zapomněl-li bych na to, že má film nějakou předlohu, bylo by to asi 100 %. Efektů je zde mnoho... Nevím, jestli to filmu vyloženě škodí, ale někdy je o dost vidět a to mě teda trochu zklamalo. Ale jinak samozřejmě totální srdcovka, těším se na posledního... :-)