Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Nejlepší film co jsem kdy viděl, byl jsem na tom v kině jednou a hned se chystám jít po 2. :) prostě 10/10

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Z tohoto filmu jsem naprosto unešený, užíval jsem si a hltal každé slovo... Od začátku až dokonce jsem byl napjatý a herecké výkony, obzvlášt Jennifer Lawrence, byly úžasné a už se nemůžu dočkat na další díl... ach to čekání.... u mě 10/10 **bomba** (viděno ve 4DX)

plakát

PanMáma (2013) (seriál) odpad!

Jeden z mála důvodů proč na televizi hodit cihlu!!(pokud nemáte cihlu použijte nokii)

plakát

One Direction 3D: This Is Us (2013) 

ukázka toho jak na csfd.cz se nehodnotí filmy podle zhlédnutí ale jenom podle předsudkům.. na film se nekouknu ale nebudu mu jen tak kazit hodnocení myslím že dost z vás by se mělo probrat a ty odpady smazat... (ale tím chci říct že těch 5* taky rozhodně neuznávám protože je to to samé jak dát odpad!)

plakát

Černočerná tma (2000) 

Mě se film líbil opravdu super Béčko a vin diesel se v tomto filmu opravdu předvedl

plakát

Riddick (2013) 

Třetí Riddick se snaží co nejvíce podobat prvnímu dílu ale bohužel se mu to moc nepovedlo, film se mi líbil bavilo mě ho sledovat ale netroufám si říct že ten Riddick má s ostatními díly více společného než planetu a herce.... Film je jednohubka pobaví ale nechytne vás jako jednička.. Vin Diesel Riddicka hrál opět výborně, nápad s mazkíčkem super, lovení úžasné a propracovaní příšer taky ale od půlky filmu to začne být jak zerg rush ze starcraftu.. Riddick se opravdu začíná podobat Norrisovy nebo Simírovi z kobry 11.. ale film ušel a bavil takže u mě 6.5/10 (a těm PITOMCUM co dali ODPAD vzkazuju at jdou k psychiatrovi, předsudky vůčí herci nikoho nezajímají lemur01!!!)

plakát

Rallye smrti: Peklo na zemi (2012) odpad!

já to prostě ohodnotit musím absolutně pro mne bezduchý film, hlasitost si snižte protože efekty jsou úplně debilně nahlas, pro mne toto byl film ke kterému se nevratím ani za nic!

plakát

Rallye smrti 2 (2010) 

co dodat hotová ukázka béčka které za moc nestoji

plakát

Gamer (2009) 

mě se film poměrně ani nějak nelíbill nápad to byl dobrý ale ty příšerné střihy a občas sklony k nehereckým výkonům mě dostali! Rozhodně nechci říct že GAMER je špatný film ale je to spiše oddechovka a skončí to tak že jedním uchem dovnitř a druhým ven...ale myslím si že na tomto filmu je kousek pravdy o mentalitě člověka a hráčů!

plakát

Absence (2013) odpad!

Film který dělá ostudu svému žánru nic jiného tomu ani říct nejde!