Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Nejlepší film co jsem kdy viděl, byl jsem na tom v kině jednou a hned se chystám jít po 2. :) prostě 10/10

plakát

Absence (2013) odpad!

Film který dělá ostudu svému žánru nic jiného tomu ani říct nejde!

plakát

Doktoři z Počátků (2013) (seriál) odpad!

myslel jsem si že blbjejší seriál než vztahy nebo růžová zahrada nemůže vzniknout tak si jeden den jen tak zapnu televizi koukám na ni 5 minut a najednou: jéé právě sem ten nejdebilnější seriál viděl a přepvapivě jsou to doktoři z počátků !!! Prominte a omlouvám se všem co takové seriály mají rádi ale tohle je už moc na tohle se může koukat jen a POUZE jen DEBIL.... (pište si o tom co chcete ale prostě když se tomuto filmu vyhnete opravdu si ušetříte spoustu a spoustu času...) JEN TAK DÁL TELEVIZE NOVA, POKUD CHCETE MÍT NOVOU GENERACI DEBILNÍCH ČESKEJCH ORANGUTANŮ KTEŘÍ SLEDUJOU TAKOVÝHLE PÍ..VINY TAK OPRAVDU JDETE SPRÁVNOU CESTOU!!!!!!! u mě jednoznačně 0 z 10!!!!

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

no když jsem si přečetl co spáchal jeden z režisérů tohoto seriálu moc jsem na to neměl chut .. ale překonal jsem to a 1. série= 90%

plakát

Hostitel (2013) 

Stále lepší než stmívání u mě za slabší 3*

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Z tohoto filmu jsem naprosto unešený, užíval jsem si a hltal každé slovo... Od začátku až dokonce jsem byl napjatý a herecké výkony, obzvlášt Jennifer Lawrence, byly úžasné a už se nemůžu dočkat na další díl... ach to čekání.... u mě 10/10 **bomba** (viděno ve 4DX)

plakát

Muž z oceli (2013) 

tak žánru superman moc nehoduju , ale tento film byl opravdu dobrý. Byl napínavý, akční a dobrodružný a s použitím nových technologii i opravdu graficky nádherný, byla jsem napjatá až do konce...

plakát

One Direction 3D: This Is Us (2013) 

ukázka toho jak na csfd.cz se nehodnotí filmy podle zhlédnutí ale jenom podle předsudkům.. na film se nekouknu ale nebudu mu jen tak kazit hodnocení myslím že dost z vás by se mělo probrat a ty odpady smazat... (ale tím chci říct že těch 5* taky rozhodně neuznávám protože je to to samé jak dát odpad!)

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

přišel...viděl......odešel......průměr film mi nic nedal.... hezké efekty nevyváží debilní dialogy...

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

co dodat než AMERICKÉ AKČNÍ PROPAGANDA... ale akční scény se mi líbili i film jako celek takže já proti němu nic nemám!

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)