Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (65)

plakát

My všichni školou povinní (1984) (seriál) 

Tenhle seriál je buď oblíbený nebo považovaný za hroznou blbost. Je pravdou, že je hodně nadčasový a problémy jako rozvod rodičů, dítě s ADHD, labilní úča nebo výběr školy jsou a budou aktuální. Zaujala mě ta relativní dospělost dětí (Alena chodí s maminkou za ruku, ale spolu se svými spolužáky je povinna se rozhodnout o své budoucnosti.) Krásná hudba, skvělá Medřická a ostatní. Hvězdičku ubírám za příšerného Vladyku a ještě mnohem horší přehrávající Havlátovou.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Proč některé příběhy normálně nezfilmovali? Hrůza... A ten pokus o to, aby to bylo dokumentární.... Ach jo.

plakát

Nevinné lži (2013) (seriál) 

No na Soukromé pasti to nemá, ani kdyby se to rozkrájelo...

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Tak skvělý herec, tak skvělý režisér, tak vděčné a zajímavé prostředí, tak silný příběh. A taková nuda... Škoda, že to má takový neúnosný spád... Pár vtipných momentů tam bylo, ale skoro žádný takový, že by se divákovi vryl do paměti. Celý film se ale určitě do paměti dostane. Jen mě vážně mrzí ta nuda.

plakát

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (2004) (seriál) 

On je to skvělý herec, ale jak se na tu TV pořád cpe, to je horší... Navíc většina příběhů je pseudovtipná...

plakát

Bekyně mniška (2008) (TV film) 

Kdyby byl Vydra z půlky tak dobrý herec jako Skopal, tak by to bylo na hvězdiček pět. Nejvtipnější tam byl asi Lábus. A co že si tam Kepka obsadil maminku a strejdu, vy byste to neudělali?

plakát

Hraběnky (2007) (seriál) 

Některé postavy člověku lezou na nervy a uvědomuje si, že život s nimi nemusí být vůbec lehký. Vinklář tam byl dokonalý, vadil mi jen vychvalovaný Krajčo, který se neustále hrabal v těch mastných vlasech a Bydžovská, jejíž "hledání sebe sama" mi přišlo přitažené za vlasy. Naopak ostatní dějové linky (Hanka, Hans, Bětka, ...) byly vážně ze života.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Hrozně hrozně hrozně silný zážitek, musela jsem nad tím filmem dlouho přemlýšlet, takže to určitě není snímek na zpříjemnění večera. Jednu hvězdičku ubírám za tu nereálnost (ať už hlavní dějová linie nebo i detaily, Žid v kuchyni atd.).