Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Melanie: Dar života a smrti (2016) 

Zombie žánr se zdál poslední léta již vyčerpaný, tento film ukazuje ze to lze a jde mu to výborně, postavy a zejména hlavní dětská hrdinka jsou uveritelne a jejich chování je pochopitelné. Film odpovídá na otázku - " dobře " apokalypsa ale co bude dál ? V neposlední řadě vynikající hudba (zvuky).

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Fantasy které si nehraje na pana prstenu a svim pojetím zejména magie a psychologií "nelidských" postal originální. bohužel pouze jediný výlet do tohoto světa.

plakát

Cesta (2009) 

Ukázka "lidství" ve své nejhorší podobě, deprese, zoufalství, beznaděj - těžké téma které není pro jemnější nátury ale i tyto podoby lidské "sounáležitosti" existují a není příliš chytré před ni zavírat oči (toto ovšem je spíše hodnocení tématu). provedení je prostě dokonalé, čaroděj Vigo je opravdu kouzelný. herecké projevy nejsou žádné klasicky hollywoodsky exaltované. prostředí - těžká depka - prostě krása.

plakát

Bohové musí být šílení (1980) 

Pro mě naprosto odzbrojující směs grotesky, dokumentu, vzdělavacího pořadu a v neposlední řadě i společenské satiry (ano i tak se to dá vnímat) která a to je toNEJDŮLEŽITEŠÍ i po letech( což se o mnoha jiných nedá říci) neztrácí nic ze svého kouzla a umění rozesmát.

plakát

Navždy svoji (2013) (seriál) 

"intelektuální reality show" i přes pomoc "alternativního" přístupu zůstává reality show -> cíli na nejnižší lidské pudy a prostou zvědavost a hlavně lidé v těchto projektech jsou protivní - užívejte si další kvalitní onanistický dokument .

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Není to a ani nemůže být pán prstenů a bohužel škodí zbytečná délka prozatím průměr uvidíme zda konec posledního dílu na tomto něco změní .

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

ano vtipné to je - ale pouze v úrovni jakéhokoliv sitcomu a troufám si tvrdit, že v jednom díle takových "přátel" je více humoru a chemie mezi postavami než v tomto celém ale za to našem ( asi proto to nadhodnocení) filmu.

plakát

Titanic (1997) 

Dokonalé spojení emocí a epicke události.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

mám rád sci -fi, dobré scénáře a opice (už o dob Tarzana:pána opic) toto vše mi přineslo sledování tohoto filmu.Toto a ještě více, po dlouuuuuuhé době jsem v kině viděl film v té podobě v jaké toto médium miluji a to znamená => kombinace dobrého řemesla (tak aby mě film neustále nutil sledovat jak a proč to dělají [scénáristi, kameraman a posléze opice :-]) ,příběhu a uvěřitelných protagonistů. už jenom třešnička na dortu je "filozofický" přesah příběhu (dalo by se říci řecká tragedie). Možná se mnou něco není v pořádku -> &@ߤ÷ ale já jsem fandil opicím :-O

plakát

Renesance (2006) 

Z níže uvedených hodnocení jsem měl obavu o přehlednost v ději a orientaci v postavách. Toto se bohudík nepotvrdilo . Vizuál opravdu zaujme i práce s "kamerou" jsou opravdovou filmařskou lahůdkou .Děj samozřejmě není nejoriginálnější (jedná se o klasickou sestavu a motivace postav Noir žánru) ale mě přesto udržel pozornost až do finále což pro mě , vzhledem k již v mém životě viděnému není samozřejmostí.