Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Poslední recenze (327)

plakát

Utíkej, miláčku, utíkej (2020) 

ANO!! Všichni chlapi jsme tupé, násilnické, šovinistické prasata, které neumí nic jiného, než oplzle dotírat na ženy a čekat až jim někde za rohem budeme moct rozbít držku a znásilnit. Děkuji tvůrcům za osvětu a že mi konečně otevřeli oči. Ihned jsem se objednal na kastraci, která mě ve společnosti zařadí na potřebné místo a již nebudu pouze slintající a upocenej úchyl, honící za rohem kdykoliv, když uvidím ženu. Ella Balinska má buď extrémní smůlu na výběr rolí nebo by měla urychleně změnit agenta, než bude její kariéra ještě více v prdeli.

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) (seriál) 

Marvel se snaží najít dno svých kvalit. Jinak mě nenapadá, jak někoho soudného, s inteligencí a špetku vkusu mohlo napadnout, že tohle je dobrej nápad. Jennifer Walters je jako hrdinka slabá, hloupá, nezajímavá a neschopná. V prvním díle má sice plnou hubu keců, jak je asi stokrát lepší než Hulk, ale ve zbytku seriálu vám naopak dokáže, jaká je to neschopná nula. To samé platí i pro její obyčejnou verzi, kdy se neprezentuje jako She-Hulk. Tady je aspoň celkem sympatická a roztomilá, ale neschopnost stále platí. Jennifer se totiž prezentuje jako právnička, kterou si vzal pod svá křídla obrovský právnický moloch a její kariéra poletí bleskově nahoru a všichni jí budou respektovat. V celém seriálu ovšem není JEDINÝ případ, který by nebyl výsměchem celé právnické profesi. Tak obrovské plýtvání časem a prostředky, na kauzách, které jsou ukázkou trapnosti a ubohosti, tím by se totiž nezabývala ani ta nejpodřadnější kancelář, pracující za pár korun. I Daredevil, který je samozřejmě na úplně jiném právnickém levelu, měl své nejméně zajímavé případy v sérii asi stokrát zajímavější než to, co se děje zde. A když už jsme u toho Daredevila....ano, je zpět a ano, budete si přát aby nebyl. Nekompromisní a drsný hrdina je zde totiž za ubohého sidekicka na pár minut. I další postavy, které se v seriálu vyskytují, jsou doslova przněním toho, čím bývaly v MCU vesmíru dříve. Z respektovaných a v případě záporáků obávaných hrdinů, jsou tu trapné karikatury, které jsou zde jen proto, že lidi znají jejich jména. Nějaké poukazování na silné ženské hrdinky?? O tom nemůže být taky ani řeč!! Tady vám zase She-Hulk akorát dokáže, že nejlepší je vše řešit tím, že někomu roztáhnete nohy. A to si nedělám prdel...za těch 9 krátkých dílů stihla oprcat tři týpky. Jestli tímhle se snaží poukázat na ženskou sílu a nezávislost, gratuluji všem ženám, ze kterých tímto oficiálně udělala v podstatě kurvy. Všechno je prostě špatně, ty občasné dobré nápady jsou většinou do minuty zabité, poslední díl je to nejhorší co se na seriálovém poli kdy zrodilo a o technické kvalitě a vizuálu, se nemá ani cenu zmiňovat (je to hnus, na blití a dvacet let staré seriály vypadají lépe než toto). Pokud si zde budete číst nějaké komentáře o tom, jak se jedná o nejvtipnější věc na světě (viz dO_od a podobní, kteří to protlačují ne z hlediska kvalit, ale jako věrní a fanatičtí SJW), v klidu to ignorujte, tyto uživatele přehlížejte a klidně zablokujte. O kvalitě a popř. komedii, nemají nejmenší ponětí. A potom si pusťte tento (naštěstí celkem krátký!!!) blitek

plakát

Hodina vlka (2019) 

Smradlavá a odpudivá Naomi Watts se bojí vycházet z bytu. Někdo jí pravidelně zvoní na zvonek a ona je z toho úplně v hajzlu!! Kdo to je a co chce?? Je to nějaký zloděj?? Nadrženej soused co chce zasunout? Nebo dokonce vrah??!! Zápletka by tady byla....aby šla během dalších devadesáti minut do prdele, protože celou dobu budete sledovat jenom tu špindíru, jak posílá všechny arogantně do řitě, přestože bez nich by doslova chcípla hlady. Co deset minut dojde k interakci s nějakou postavou, která vlastně nikoho nezajímá. Černoch z americké verze Rohlík.cz , sestra, která nechápe jak někdo může žít v takovém smradu a bordelu, policajt, který je evidentně tak v prdeli, že by si štrejchnul i kdyby potom dostal infekci snad na všechna místa na těle a nakonec prostituta, kvůli kterého se nám Naomi konečně umyje, protože jinak by to nestálo ani za všechny prachy světa!! A to je vše přátelé. Celou dobu sledujete “trápení“ jedné nemyté a neschopné dámy, která si každým svým rozhodnutím více sere do už tak smradlavého hnízda (vážně je tak v šoku a překvapena, že jí o jedinou šanci na výdělek, okrade černoch uprostřed nepokojů v Bronxu?!!!!!!!) a čekáte, ať už to skončí nebo ať si to hodí. A kdo byl tedy tou tajemnou osobou, která zvonila na zvonek a měla být asi tím mysteriózním prvkem?? To se možná dozvíme v druhém díle.....který snad proboha nikdy nevznikne!!!

Poslední hodnocení (5 944)

Oegye+in 2bu (2024)

23.04.2024

Fighter (2024)

22.04.2024

Neposkvrněná (2024)

20.04.2024

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024)

19.04.2024

Ospalá díra (2013) (seriál)

18.04.2024

Duna: Část druhá (2024)

18.04.2024

Sleeping Dogs (2024)

17.04.2024

Sometimes I Think About Dying (2023)

15.04.2024

Rozhovor dekády (2024)

07.04.2024

Reklama