Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) odpad!

Zkusil jsem na to koukat na Netflixu. Ani do konce jsem to nedokoukal a po 20 minutách jsem začal přeskakovat. Pro někoho, kdo tohoto tvůrce nesleduje opravdu k ničemu. Ani mýt nádobí se u toho nedalo.

plakát

O léčivé vodě (2020) (TV film) odpad!

Pohádku jsem zapiínal s celou rodinou s nějakým očekáváním. Mamka si po 15 minutách začala číst s naprostým nezájmem o pohádku. Po několika dalších minutách jsme se z čiré zvědavosti podívali na ČSFd na hodnocení. Se všemi negativními jsme v zásadě souhlasili, přepínáme a už nikdy víc.

plakát

Another Gay Movie 2: divoká jízda (2008) odpad!

Ani za ty "hezký" kluky tomu nemůžu dát ani hvězdu... Prostě nemůžu... Tohle by mělo být vymazáno ze světa... Všichni by na to měli zapomenout. Vymazat z disků, DVD zlámat a sešrotovat...

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

Na tohle se podívat asi fakt jednou týdně, nebo za dva týdny... Pokud se poštěstí, bude tam snad i něco vtipnýho... Ale fakt když budete mit štěstí. Jinak to bude skoro tak špatný jako Ordinace... Já jsem to neviděl snad už tak půl roku... A když to dneska zapnu, tak garantuju, že mi nic neuteklo.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) odpad!

Vážně se na to dívá čím dál tím víc lidí? To snad ne. Řekněte mi někdo, že je to snad jen vtip. A vůbec... jak tohle může bejt 79. nejhorší seriál a přitom 144. nejoblíbenější seriál? To mají češi tak vymytý mozky, že se budou dívat na všechno co jim televize naservíruje pod nos? No asi jo... "Je večer, nic nedávaj, tak pustim ordinaci." Takhle to funguje? Kam se to ten svět řítí... -_-

plakát

The Secret Life of the American Teenager (2008) (seriál) odpad!

Coura, další coura, ku*evník, potom... Koho tu ještě máme... Ach ano... Naivního a ne moc populárního mladíka, křesťanku, která nechce mít sex... křesťana, kterej mít sex chce... a tak podvede křesťanku... Pak tu máme ještě několik lhářů, pokrytců, kteří se podvádějí navzájem, pak ještě jednoho kterej sám podvádí... Kriste pane proč se na to dívám? A tohle je hodnoceno jako pro děti vhodné?

plakát

Skins (2007) (seriál) 

Může prosím někdo opravit ten popisek? Tony se jmenuje Stonem a nikoli Stone. Děkuji

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Akční kousek, u kterého jsem zůstal 2 hodiny sedět a nehnul jsem se. A párkrát (třeba když náčelník sboru náčelníků nařídil útok i přes výslovný nesouhlas jediného spřáteleného v Bílém domě a stálo ho to 5 vrtulníků) jsem se i řádně rozčílil. Dle mého celkem slušný film na sobotní odpoledne. 3 hvězdičky protože filmům kterým jsem dal 4 by museli dostat 5 a těm co jsem dal 5... No výš už nemůžu. P.S. Morgan Freeman jako „mluvčí Bílého domu?" Překladatelé se asi moc nesnažili a neví, že v angličtině se jeho pozice nazývala „Speaker of the House" nebo celým oficiálním jménem „Speaker of the United States House of Representatives" což znamená Předseda sněmovny reprezentantů Spojených států.