Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (112)

plakát

Podfukáři (2004) (seriál) 

Když jsem dostal typ na seriál podfukáři tak jsem neviděl důvod proč by mě měl zrovna tenhle seriál obzvlášť zaujmout. Vlastně do teď nevím proč jsem nemohl spustit oči z monotoru a pouštěl si pořád díl za dílem. Seriál neni nejak obzvlášt výjmečný, nepřišel mi ani obzvlášť napínaví (vždy víme že nám na koncí mickey osvětlí celý podfuk), ale nějak mě zvládl zaujmout a pokaždém dílu jsem byl i přes očekávaný závěr překvapený. Pro me je to jeden z nejlepších odpočinkových "krimi" seriálů.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Komentuju až po konci seriálu. Poslednich pár serií už stálo více méně za hovno, ale kolikrát mě tenhle seriál dokázal nenuceně rozesmát a jak byl fantasticky propracovaný... Muselo být opravdu složíté dodržet všechny odbočky, sliby... Také se dalo čekat že tolik serií nemůže vydržet až do konce s takovým vtipem jak himym začínal. Takže hodnocení, i přes zhoršení v posledních seriích se himym celkově řadí mezí jeden z nejlepších sitcomů.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Další film proč pokládám Leonarda DiCapria za největší jedničku. A také další film u kterého nemá cenů číst komentáře, ale je poviností se na něj podívat. Jen dodám úžasný konec a poctivých 100%

plakát

Osudový dotek (2004) 

U většině sci-fi filmů o cestování v čase je v každém nějaká nesrovnalost která mi kazí si film użít, ale u Osudového doteku to bylo překvapivě jiné. Vše co bylo ve filmu bylo jak v mé fantazii a díky tomu jsem si dokazal užít film jak nejlépe jsem mohl. Osudový dotek mě vtáhl do svého děje a zato si u mě zadlouží *****

plakát

Počátek (2010) 

Tenhle film je pro mě asi absolutní jednička, když se mě někdo zeptá na můj nejoblíbenější film moje odpověď je Počátek. Ani nevím čím mě tenhle film tak dostal asi v něm je všechno co mám nejraději. Je to skvelé sci-Fi s pro mě nejlepším hlavním hercem. Nejoblíbenejším Režisérem i nejoblíbenějším skladatelem. A když se tohle všechno skloubí vznikne pro mě nezapomenutelný film. 200%

plakát

Nedotknutelní (2011) 

K tomuhle filmu není co dodat, to se musí vidět. Žeru ho od scénáře přes herce až po po hudbu. To dokonalý zkloubení dramatu a komedie je fakt užasný. Jeden z mála filmů co u mě má zasloužených 100%.

plakát

RocknRolla (2008) 

Pro mě tu Toby Kebbell odehrál nadlidskou roli. Mám rád anglické filmy a tenhle je jeden z mých nejoblibenějších. I když mě tu zklamalo pár herců jako například Gerard, tak je pro mě tento film jeden z nejoblíbenějších co kdy Angláni natočili.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Od jedničky se to dost polepšilo. Doufám, že ty příští díly budou stejně dobré. Žádné nudné zdlouhavý scény, dokonalé kostýmy jsou stále a aréna se dost zlepšila.

plakát

Utopia (2013) (seriál) 

úžasná hudba, úžasný záběry nabitý barvami a Arby skvělej psychouš kterej do tohohle originálního seriálů vážně zapadne.

plakát

Maxipes Fík (1976) (seriál) 

Jeden z mých nejoblíbenějších večerníčků. I po letech se u něj pobavím.