Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

K tomuhle seriálu nemám co vytknout. Pouštím si ho v nemoci i ve zdraví, každý díl, každá scéna mě pobaví. Jim Parsons neskutečně zabíjí ! A na rozdíl od HIMYM neztrácí seriál svůj důvtip. 100%

Utopia

Utopia (2013)

úžasná hudba, úžasný záběry nabitý barvami a Arby skvělej psychouš kterej do tohohle originálního seriálů vážně zapadne.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Tenhle seriál mě hrozně fascinuje... Dává mi hodně, tak nějak rozvíjí moji představivost. I když je to občas až přehnané je skvělé kolik nemožného tenhle seriál zvládl ztvárnit.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Komentuju až po konci seriálu. Poslednich pár serií už stálo více méně za hovno, ale kolikrát mě tenhle seriál dokázal nenuceně rozesmát a jak byl fantasticky propracovaný... Muselo být opravdu složíté dodržet všechny odbočky, sliby... Také se dalo čekat že tolik serií nemůže vydržet až do konce s takovým vtipem jak himym začínal. Takže hodnocení, i přes zhoršení v posledních seriích se himym celkově řadí mezí jeden z nejlepších sitcomů.

Přátelé

Přátelé (1994)

Neskutečná klasika, už jsem viděl hrozně mockrát všechny díly, ale přátele prostě neomrzí. Dokázali udělat 10 skvělích serií a mají můj respekt.

Temný případ

Temný případ (2014)

Po první pulce 1. série jsem spokojen. Bylo pár dílu které nebyli tak napínavé, více táhle chvílemi i nudné, ale ve výsledku to vždycky stálo za to. Výběr herců super. Prostě další seriál, kde netrpělivě čekám na každý další díl.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tenhle seriál mám vážně rád a je na něm vidět, že je to momentálně nejvýdělečnější seriál a může si dovolit spoustu speciálních efektů.... Ale přesto že je GoT téměř dokonalý nikdy bych si ji nepustil jen tak, vždy na ni musím mít náladu abych si ji opravdu užil.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

I přes to že se na Dva a pul chlapa rad podívám, protože určitě každy díl dokaže pobavit se svými klasicky zabitými hlaškami od Sheena, tak to není seriál s kterým bych nemohl přestat dokud bych neshledl poslední vydaný díl. Jednoduše lepší než pruměrná oddychovka.

Podfukáři

Podfukáři (2004)

Když jsem dostal typ na seriál podfukáři tak jsem neviděl důvod proč by mě měl zrovna tenhle seriál obzvlášť zaujmout. Vlastně do teď nevím proč jsem nemohl spustit oči z monotoru a pouštěl si pořád díl za dílem. Seriál neni nejak obzvlášt výjmečný, nepřišel mi ani obzvlášť napínaví (vždy víme že nám na koncí mickey osvětlí celý podfuk), ale nějak mě zvládl zaujmout a pokaždém dílu jsem byl i přes očekávaný závěr překvapený. Pro me je to jeden z nejlepších odpočinkových "krimi" seriálů.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Skok sem skok tam, viděl jsem všechny doposud odvisílané díly a hodnocení na 4 hvězdach se drží jen díky první a druhé serii. Kdyby misfits utli po 3 seriích bylo by to supr, ale dokud se to da, tak proste museli točit sračku za sračkou přes nové herce po nedomyšlenej děj. No končím na hodnoceni tech par vydařených serií a nebudu strhavat za to jak to dopadlo...

Ovládací panel
7 bodů