Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (24)

plakát

Královská hra (2007) 

Film plný napětí, skvěle natočený, super herecké výkony. Od začátku jsem s napětím sledovala a "držela palce" hlavním hrdinům, čekala jsem, jak to dopadne... ale ten konec??? Celý film je tak nápaditý, že jsem očekávala i nápaditou pointu. Bohužel, závěr filmu mu u mě ubral jednu hvězdu. Škoda!

plakát

Nebezpečná metoda (2011) 

Z tohoto nadějného námětu by mohl být pěkný film, ovšem pod jinou režií. Možná natočit o Freudovi dokument, by bylo mnohem lepší. Pro mě to byl zabitý večer, škoda...

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Chtějí-li rodiče s dětmi školního věku strávit příjemnou chvilku u filmu, tak právě u tohoto. Přijdou si na své opravdu všichni členové rodiny. Když neřešíte nějaké ty naivní detaily, berete to jako pohádku, tak budete nadšeni!

plakát

Dům života (2001) 

Čekala jsem asi moc, film je průměrný a hlavně tuctový, takových už bylo... Znovu si ho určitě nepustím.

plakát

Květ pouště (2009) 

Film je zajímavý, smutný, pro někoho možná i nechutný. Mně se líbil, jen mám jednu výtku, a to, že nějak postrádám konec. Tam, kde film končil, by mohl být teprve v půlce...

plakát

Elita (2001) 

Přemýšlím, co ve mně tento film zanechal. Asi vůbec nic. Prostě ani neurazil, ale ani nepotěšil. Dívat se na to dá, ale nesmíte čekat žádný zázrak.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Knížku jsem nečetla, ani původní verzi jsem neviděla, dívala jsem se tedy jako úplný neznalec. Kvůli názvu jsem neočekávala nic extra a nakonec jsem byla mile překvapená. Ano, nějaká ta chybička se nedala přehlédnout, ale i tak je to velice zajímavá a napínavá podívaná. Určitě si tento film pustím ještě jednou.

plakát

Michael Clayton (2007) 

Takhle si představuju kriminálku! Pohltila mě od začátku až do konce a to je u mě, co říct. Tleskám a nemohu jinak, než ohodnotit plným počtem. Určitě doporučuji.

plakát

Kůže, kterou nosím (2011) 

Film vyloženě pro "fajnšmekry". Příběh je zajímavý, napínavý, zvrácený. Někoho pohltí, jiného pobouří. Těžko říct, na které straně jsem vlastně já...

plakát

Králova přízeň (2008) 

Dvě sestry - každá z nich chce krále pro sebe. Jedna z lásky, druhá pro prestiž. Jak to tak bývá, nabijou si hubu obě... aneb kdo chce kam... Když tedy přivřu oči nad tím, jak jsou ty holky naivní (což mi drásá nervy, ale ok, v životě to tak opravdu je), musím uznat, že se tento film mimořádně povedl a shlédnout ho určitě stojí za to.