Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (92)

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Když už jde člověk na takový film do kina (jste amík nebo máte hodně dlouhooouuu chvíli), očekává bezmyšlenkovou podívanou, která bude tu a tam napínavá a vtipná. Tohle nebylo nic z toho. Vzduchoprázdno bez emocí. Všichni a všechno Vám bylo úplně jedno, ať si třeba všichni umřou. Kdyby vypnuli v sále elektřinu, nejspíš bych si toho ani nevšimnul.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Osmý film od Tarantina a opět zvuková a vizuální masturbace se znovuzrozením (či spíše oslavou) 70mm kamer Panavision. Divadelní představení připomínající zreinkarnovaných 12 rozhněvaných mužů zasazených do sněhovou bouří zmítaného Wyomingu, kde si v jediné místnosti bude režisér hrát s Vašimi smysly, až se Vám bude kouřit z hlavy. Perfektně ukočírovaný, sestříhaný, natočený, herecky precizní. Jen co bych vytknul, jsou brutálně dlouhý záběry na detaily, který můžete ocenit jen v případě, že jste byli mezi vyvolenými a viděli je na Road Show promítaný speciální promítačkou v USA. Jděte na to do kina! PS: Tarantino si "zahrál" roli vypravěče.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Plato o plomo (Stříbro nebo olovo). Tohle přísloví se používá v Kolumbii doteď a znamená "Nech se uplatit nebo to odskáčeš". Novej seriál Narcos o životě drogovýho pánaboha Pablu Escobarovi mě uchvátil. Perfektně vybraný herci a příběh, co táhne. Takže jestli si chcete dát opáčko z novodobého kolumbijského dějepisu, máte rádi gangsterky nebo prostě jen šňupete koks, doporučuju - http://www.csfd.cz/film/56207-narcos Nová řada Hry o trůny je ještě daleko a stejně už se tam nic moc neděje

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) odpad!

Poprvé v životě jsem odešel v půlce filmu z kina. Megashit o ničem.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Za prvé, tohle je film, kterej musí bejt viděnej v kině. Nekoukejte předtim na trailer a věřte mi, že si to pak pekelně užijete. Jsem docela náročnej divák a co se hororů týče, vydržim dost. Myslel jsem si, že nejděsivější film, co jsem kdy viděl byl starej Evil Dead, na kterej sem koukal v šeti letech a málem se strachy po*ral. Dneska jsem se cejtil hodně podobně. Už ani nevim, kdy vě mě něco nechalo tolik myšlenek a pocitů. Ve filmu jsou snad všechny hororový prvky vytahaný z mnoha hororů, ale fungujou mnohem líp, mnohem děsivějc. Herecký obsazení je skvělý, nemám výhrady. Po 90% času jsem se nemohl pořádně nadechnout, lekal se a byl solidně psychicky rozloženej. Určitý věci jsou už moc, scénář neni dokonalej... ale to se po tomhle filmu ani nechce. Hudba!!!! Kamera!!!! a titulky (normálně na ně odcházim, ale tyhle? nejlepší! Musim si to ještě nechat proležet v hlavě, je možný, že kdybych to viděl na notebooku, dal bych 3*... ale ne... nedal. Za mě 5* a největší překvapení a spokojenost od Inceptionu. Nebyly to vyhozený prachy. Na 100% je tenhle film mezi top5 hororama.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Po přečtení pár komentářů si říkám... Byli jsme na stejném filmu?!

plakát

Bídníci (2012) 

Krásné kostýmy s výpravou, krásná malá Cosetta, dobrý zrzek Sasha Baron Cohen a pár chytlavých melodií. Toť vše, bohužel. Zprzněnej příběh, zdůrazněné nepodstatné části příběhu a podstatné chybí. Člověk nemá šanci se s nikým natolik sblížit, aby mu fandil. Největším hříchem jsou téměř úplně vynechané myšlenkové pochody všech postav (především Valjeana), tak důležité, pro pochopení jejich situace a zoufalých činů…

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Palec nahoru. Příjemná romantická komedie s nádhernou a sexy Milou Kunis. Příběh nezadrhává, je svižný a milý. Na bezmyšlenkové večery jako stvořený.

plakát

Trojská válka (1997) 

Láska je zkurvená kapitalistická konspirace chamtivejch květinářů!

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

"Temný rytíř povstal" mě zaujal víc než jeho předchůdce a to nejspíš z důvodu, že jsem mnoho neočekával. Strach a neklid se do vás nasákne jak inkoust do pijáku a vy se cítíte být součástí toho světa plného zla a nejistoty. Skvělé zakončení trilogie pod taktovkou bezchybných mistrů s jmény Christopher Nolan a Hans Zimmer. Rozhodoval jsem se mezi 4-5 hvězdičkami. Nakonec jsou to 4 a k tomu velké a bezvýznamné +.