Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (92)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Srdcovka! Ta hudba! Ta hudba! Ta hudba! Ty barvy! Ty zbytečné řečičky, které mou duši vždy pohladí u srdce! A že je to kýč? No a co? Všechno dohromady tak krásně funguje, že jsem do tohoto filmu zamilovaný.

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Taky jsem do ní byl zamilovaný... krásná pohádka s debutem Uhlířových písniček. Měl bych dát 4*, ale tohle mi srdce nedovolí! 5*!

plakát

Bídníci (2012) 

Krásné kostýmy s výpravou, krásná malá Cosetta, dobrý zrzek Sasha Baron Cohen a pár chytlavých melodií. Toť vše, bohužel. Zprzněnej příběh, zdůrazněné nepodstatné části příběhu a podstatné chybí. Člověk nemá šanci se s nikým natolik sblížit, aby mu fandil. Největším hříchem jsou téměř úplně vynechané myšlenkové pochody všech postav (především Valjeana), tak důležité, pro pochopení jejich situace a zoufalých činů…

plakát

Bio Ráj (1988) 

Všechno je nádherné, dojemné a každý si musí v tu chvíli uvědomit tu pomíjivost krásných okamžiků, které nám občas kdosi dovolí zažít! Pohlazení na duši a několik filmových polibků, které časem nezhořknou. A hudba? Morricone je opravdu mistr všech mistrů. Alfredo, pane Noirete, děkuji... a děkuji i Vám, pane Tornatore

plakát

Bydlení je hra (2004) (pořad) 

Zamiloval jsem se do Soni Malinové! Je skvělá!

plakát

Carlitova cesta (1993) 

Film se mi dostal náhodou do ruky ve chvíli, kdy jsem o něm nikdy neslyšel, a tak jsem nic neočekával. Ale co nastalo potom? Neuvěřitelné překvapení a nadšení nad geniálností tohoto počinu. Jasný vrchol De Palmovi tvorby. Mistrovství Al Pacina a Seana Penna je ohromné. Carlitova cesta se rázem stala jedním z mých nejoblíbenějších filmů. Myslím si, že právem.

plakát

Ctrl Emotion (2009) (studentský film) 

Vojto, přiznej se, pořád sem chodíš obden čekovat, jestli se ti zvedlo hodnocení?:-D Moc se mi líbila atmosféra v baru!

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Když už jde člověk na takový film do kina (jste amík nebo máte hodně dlouhooouuu chvíli), očekává bezmyšlenkovou podívanou, která bude tu a tam napínavá a vtipná. Tohle nebylo nic z toho. Vzduchoprázdno bez emocí. Všichni a všechno Vám bylo úplně jedno, ať si třeba všichni umřou. Kdyby vypnuli v sále elektřinu, nejspíš bych si toho ani nevšimnul.

plakát

Do hlubiny (2005) 

Film nejde stavět jen na dokonalém těle Jessici Alby...