Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 065)

plakát

Přednosta (2003) 

Pro mě esence nezávislého filmu. Pohoda prokládaná pohodou.

plakát

Ďábel a Daniel Johnston (2005) 

Portrét blázna, který byl (je?) náhodou i docela slušný písničkář. Celkem se ho zdráhám označit za génia. Víc než jeho vlastní hudba ho proslavil Kurt Cobain svým tričkem, což o něčem svědčí.

plakát

Spojeni navždy (2005) 

Strhující, vizuálně originální, plné emocí a cool muziky.

plakát

Adresát neznámý (2001) 

Přehlídka nešťastných osudů, lukostřeleckých soutěží, násilí a psího potěšení.

plakát

Drsňák (2001) 

I přes iracionalitu jednání postav je film natolik hypnotizující, že nemůžu nedat pět hvězdiček.

plakát

Ballet gyoseubso (2004) 

Tady nemá moc cenu se rozepisovat, Lhurgyof a Adrian to napsali za mě. Pod všechno se podepisuji a šek je na poště:-)

plakát

Last Order: Final Fantasy VII (2005) 

Final Fantasy jsem nikdy nehrál, ani jsem neviděl žádný film. V příběhu jsem celkem ztrácel, ale to nevadí. Prostě jsem si užíval tu nádhernou animaci. Je tu krásné výpravné, úžasné souboje a doplněno výtečnou hudbou. Co chtít víc?

plakát

Dolryeochagi (2004) 

Bacha SPOILERy. Co napsat a neopakovat předchozí komenty? Bude to těžké. Děj je tady docela pěkně nastíněn, atmosféra filmu a jeho největší klady a zápory taky. Pro mě byl jedním z hlavních důvodů shlédnutí tohoto filmu účast Bin Hyeona, který je úžasně charismaticky a je to můj oblíbenec. Na začátku to vypadá, že je hlavní postava, ale nakonec se ukáže, že není. To mě trochu zklamalo. Celý film jsem se těšil, jak na konci filmu někoho seřeže, ale finální souboj patřil někomu jinému. Ve filmu je sice docela dost klišé, na druhou stranu některé jsou na konci úplně převráceny na hlavu. Například kluk, co se snaží vyhrát a uživit těhotnou přítelkyni to na konci projede na celé čáře. To byste nečekali, co? Já taky a docela mě to překvapilo. A překvapení je ve filmu hodně. Vidět dělat Taekwondo kluka z baletního týmu... úžasný zážitek. Nebo když parta kluků začně spontálně večer u ohně tancovat na Life is Life. Totálně vás to odzbrojí.