Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (9)

Neopouštěj mě

Neopouštěj mě (2010)

Málokterý film mě rozbrečí. A tento to dokázal. Naprosto úžasní herci a hlavně ten příběh. Vážně mě to chytlo za srdce. Keira byla samozřejmě skvělá jako vždy.

Jana Eyrová

Jana Eyrová (2011)

Tento film mě naprosto dostal. Před jeho zhlédnutím jsem knihu nečetla, ale jakmile jsem se na film dokoukala, sáhla jsem po knize. Ten příběh je naprosto úžasný, a když se na to po přečtení knihy dívám tak trochu zpětně, musím říct, že film je na to, jak je kniha obsáhlá, zpracován velmi dobře. Miu mám ráda a moc se mi v roli Jany líbila. Skvěle se na to hodila. To stejné Michael Fassbender.

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004)

Tento film je moje srdeční záležitost. Viděla jsem ho už mnohokrát. A několik knížek z této série jsem už taky četla. Jim Carrey byl jako hrabě Olaf naprosto úžasný. Do té role se dokázal neskutečně vžít. Co se týče sirotků, líbili se mi všichni tři a všichni tři herci se na ty role taky skvěle hodili. Pokaždé, když se na tento film koukám, bavím se. Scénář je super a moc se mi líbily i kostýmy. Rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších filmů. (Jenom škoda, že už nebylo natočeno pokračování.)