Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární

Obsahy (7)

Heart Land

Heart Land (2020)

Skupina děti se snaží přežít v drsné krajině postapokalyptické Ameriky.

The Lost Tree

The Lost Tree (2016)

Po sérii traumatických nehod se muž rozhodne změnit svůj starý život a přestěhuje se do opuštěné chatky na izolovaném místě. Brzy se dozví mnohé o okolní oblasti a její tajemné minulosti.

Dark Awakening

Dark Awakening (2014)

Thriller se soustředí na dvojici, která se snaží ze staré nemovitosti vybudovat svůj nový domov. Brzy začnou v domě vidět duchy mrtvých dětí.

Kráska a zvíře

Kráska a zvíře (2014)

Podíváme se do roku 1720, kdy po ztroskotání lodi přijde obchodník zcela o vše. Se svými přeživšími šesti dětmi, mimo jiné s nejmladší dcerou Kráskou, putují přírodou a podnikají namáhavou cestu. Při putování obchodník narazí na kouzelné místo Zvířete, které ho odsoudí k smrti za krádež růže. Pocit zodpovědnosti za strašlivý osud, který spojuje celou rodinu nakonec rozhodne, že se Kráska obětuje místo svého otce a odejde s ním na jeho zámek. Avšak na zámku, jak se zprvu zdálo, na ní nečeká smrt, ale zvláštní život, který skýtá fantastické momenty mísící se s veselostí a melancholií.

Evidence

Evidence (2013)

Policie dorazí na opuštěnou benzínovou stanici po brutálním masakru. Jediné důkazy, které zůstaly na místě činu, jsou elektronické zařízení, videokamery a dva mobilní telefony. Detektiv, který si vzal případ na starost, musí analyzovat kousky záznamů a dát tak dohromady totožnost vraha.

Porotci

Porotci (2013) (TV film)

Před pěti lety Laura Alcotte a dalších jedenáct porotců shledali známého sériového vraha Simona Bourdiase vinným z vraždy. Byl odsouzen k trestu smrti. Několik let po skončení procesu se začnou dít se členy poroty divné věci a jeden po druhém přicházejí násilně o život. Laura si uvědomí, že tato úmrtí nemůžou být náhodná. Začne tedy vraždy vyšetřovat s pomocí detektivů Callendara a Fletchera. Brzy je odhalena nebezpečná pravda.

Thongsook 13

Thongsook 13 (2013)

Skupinka teenagerů vyrazí na opuštěný ostrov oslavovat. To ale ještě netuší, že na ostrově kdysi probíhaly magické rituály a že je obýván vraždícími duchy. Jeden z mladíků má zázračnou schopnost duchy přivolat, ale náhle přijde o svůj ochranný amulet.

Reklama