Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Sedm

Sedm (1995)

U tohoto filmu se sešlo ůplně vše, není nic co by se dalo vytknout, film jsem viděl už snad desetkrát a pokaždé je to neuvěřitelný zážitek, spolu s Mlčení jehňátek nejlepší thriller.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Když jsem si ten film pouštěl tak jsem tušil, že to bude něco na způsob Vykoupení z věznice Shawshank a taky že jo. V hodně věcech se podobali jako o síle, lidskosti a zlu a navíc se celý film taktéž odehrává ve věznici. Kdybych měl porovnávat ty dva filmy tak pro mě vyšel jako vítěz Zelená míle, nejspíš to bude Tomem Hanksem, pro kterého mám slabost a nebo Clark Duncan, kterému role sedla náramně.

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Hodně dlouho jsem seděl opařenej po konci filmu, což se mi u jiného nikdy nestalo. O kvalitě svědčí i to, že se film stal šablonou pro mnoho dalších hororů, ale Saw jen jeden.

Insidious

Insidious (2010)

Začátek filmu byl výborný, napětí se stupňovalo a vypadalo to velmi dobře, bohužel střední pasáž filmu vypadala spíš jako parodie a přišlo mi to spíš směšné než že bych se měl u toho bát,ač konec filmu byl mnohem lepší už to nezachránilo, i tak fanoušek hororu by tento film neměl vynechat.