Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (85)

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Bezkonkurenčně nejlepší věc, která byla v televizi kdy vytvořena. Kdyby měl existoval jediný film/seriál, tak Simpsonovi jsou jasná volba. Někde po dvacátý sérii už to nemá úplně to stejný kouzlo, ale i kdyby vzniklo dalších pět "hluchých" sérií, tak přesto necham 5*, protože tohle je legenda legend.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Hm hm hm. Dýlku asi nemá smysl zmiňovat, někdy to bylo lehce úmorný, ale paradoxně mi to ve finále uteklo podobně rychle jako 1,5hodinový film tim, jak mě to bavilo. To taky proto, že jsem národně hrdej (i když bych možná ani nedokázal říct proč) a mj. i tuhle dobu beru emotivně. No ke konci muj zájem trochu opadl a rozhodoval jsem se mezi 4* a 5*, ale když si uvědomim, že jsme u nás zase byli schopní natočit obstojnej film, tak neni o čem.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Po skončení filmu jsem zustal ještě nějakou dobu ležet a jenom jsem koukal kolem sebe. Byl jsem naprosto vyrrhlej z reality, jak to na mě zapůsobilo. A to všechno předevšim díky Nortonovi, kterýmu padla přesně ulitá role k nohám, a hákáč by snad neslušel nikomu víc než jemu :) Btw. nevim, kdyby mi bylo řečeno, abych se zakousnul do obrubníku, jestli bych si spíš nevybral kůlku...

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

To mě takhle jednou chytil jeden seriál a dokoukal jsem ho celej asi za 5 dní :))

plakát

Statečné srdce (1995) 

Nejlepší motivační video ever! Ta síla, odhodlanost, čest, víra... Ani se nestydím za to, že se mi zaslzí oči, jen co si vzpomenu na konečnou scénu :( :)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

O pár levelů výš než jednička. Až tady to podle mě zafungovalo tak, jak mělo, a neni pomalu co vytknout. Na každym rohu známá tvář, kupa hlášek a narážek, zavzpomínání na old school... Žánklódovi sedla role dokonale a vtipně se zjevoval Norris :D No prostě když máte rádi akční filmy a komedie, tak tohle je typickej příklad akční komedie na pět hvězd :)

plakát

Příběh z Bronxu (1993) 

"... and they'll tell you this is just another Bronx tale" Hezkej příběh, parádní herci, neodlepil jsem se od toho ani na okamžik... Co víc si přát :)

plakát

Donnie Darko (2001) 

Pustil jsem si to na základě zdejšího dobrýho hodnocení a vlastně nevim, jaký by mělo být to moje. Nic moc se v tom neděje, jenom pár nějakých událostí, ale přesto to má hlubokou myšlenku, nad kterou jsem musel dumat ještě nějakou dobu po skončení filmu. Nedokázal bych od toho v polovině odejít, i kdybych musel, a nedokázal o tom pak nepřemýšlet. Atmosféra byla obstojná, herecký výkony taktéž, ale postupem času jsem už trochu ztrácel ten dobrej dojem ze začátku. Suma sumárum - dam tomu ještě pět, neni to film, na který se jen tak zapomene. A napadá mě - téma tohodle králíčka bylo i v Misfits, akorát trochu poupravený :D

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Nemam zhola nic, co vytknout. Parádní Brad (to ostatně všichni), akce po celou dobu, spousta zvratů a neni záběr, kde by se člověk mohl nudit. Ale ani komediální prvky nezaostávaly. I když přece jenom pravda, že hlavně zpočátku je těžší se zorientovat v postavách, nahrnou se všechny strašně rychle. Nicméně, pořád 5*.

plakát

Prokletý klub (2009) 

Úplně stoprocentní to neni, ale jako fotbalovej životopis si to pět zaslouží. Pohled do doby, kdy byl fotbal něčim trošku jinym než už jen doslova pěněžní záležitostí. Originální zpracování, ve kterym jsem věřil Sheenovi každý slovo, ale ani ostatní nezaostávali. Zákulisí je skvěle realistický a hlavně je úžasný, jak jste hodně blízko fotbalu a dění v něm, přestože je vidět jen pár sestřihů záznamů ze hřiště (ale opět je to udělaný tak, že to tam ani nechybí). A ať si má kolik lidí chce radši slušňáky a gentlemany na lavičkách, já budu mít vždycky slabost pro ty, kteří se nebojí říct všechno na plnou hubu, ať to stojí, co to stojí :)

Ovládací panel
12 bodů