Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (85)

plakát

Český žurnál - Gadžo (2014) (epizoda) 

Já tady nechci řešit "romskou otázku", ale jenom ohodnotit, jak mě pořad bavil. A nutno říct, že to bylo zkreslený, když všichni celou dobu viděli kameru namířenou na svý obličeje, a tak se chováte prostě jinak... Nakonec je akorát tak smutný, že musíme natáčet dokumenty o soužití lidí jakožto jiných druhů.

plakát

Croodsovi (2013) 

Sympatickej animák, ale schází větší propracovanost, proto zustávam ještě na 3*.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Hm hm hm. Dýlku asi nemá smysl zmiňovat, někdy to bylo lehce úmorný, ale paradoxně mi to ve finále uteklo podobně rychle jako 1,5hodinový film tim, jak mě to bavilo. To taky proto, že jsem národně hrdej (i když bych možná ani nedokázal říct proč) a mj. i tuhle dobu beru emotivně. No ke konci muj zájem trochu opadl a rozhodoval jsem se mezi 4* a 5*, ale když si uvědomim, že jsme u nás zase byli schopní natočit obstojnej film, tak neni o čem.

plakát

Našrot (2013) 

Tak za nějakých prvních dvacet minut jsem to chtěl vypnout a narvat tomu odpad, potom se úroveň jakžtakž zvedla. Ale přesto v tom bylo minimum vtipu, předvídatelný schéma a hlavně (!!) asi tak bžilion nelogičností a náhod, který k takovym filmum ale patří, nicméně jich bylo ažaž.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Samotná akce je docela dobrá, ale zároveň nic novýho pod sluncem. Butler zachrání celej stát, během toho ochrání prezidenta, jeho syna a stihne zavolat manželce :) Jinak ten přehnanej amerikanismus si mohli tvůrci odpustit. S kratší stopáží bych mohl hodnotit o něco líp...

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) odpad!

nedokážu si vybavit nic trapnějšího, co jsem kdy viděl... Vtipy samy o sobě nejsou funky a ta jejich přehrávanost to akorát podtrhuje. Čekal jsem kvalitní parodii něco ve stylu Scary movie, ale tohle ne :(

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) 

Tak co je tohle za soutěž? Kam až dospěla televizní "zábava"? To je celý trapnost sama, já jakožto soutěžící bych se tam styděl. Zábavu tam tahaji soutěžící, který jen tak něco řeknou, ne moderátor. A mj. pani Pazderkovou opravdu nemusim (ať už se jednalo o slavnou reklamu s jogurtem, stand-upy v Na stojáka nebo teď), ten její styl hloupý blondýny mi nesedí. No prostě otázky stupidní, úkoly divný, humor minimální... A sice na to nadávam, jak můžu, ale upřímně řeknu, že kvůli tomu, jaký to je, jsem se na to právě asi díval a zasmál se občas. Tak tu jednu?

plakát

Podfukáři (2013) 

Takovýhle hry s myslí můžu, neni proto divu, že jsem to slupnul jako malinu. Ani mi nevadila ta celková naivita filmu, to k tomu holt patřilo. A nechat "tajemno" odpovědět na některý otázky ohledně jejich triků je taky docela výmluvný :)

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Nééé, jak rád bych dal aspoň tři... Není to jako předešlých pár dílů, ale pořád se dá v některých scénách dobře zasmát. To hlavně v první polovině - i když byla stejně střelená jako ta druhá, tak se u ní aspoň dalo pobavit. Druhá byla na výjimky taková slátanina.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Takhle dobrý jsem to teda nečekal, mně to dalo asi všechno. Možná revoluce ve filmu se zombíkama, i když ve většině případů asi stejně zustane u klasiky s pomalýma nemotorama... Vůbec si podobnej film na srovnatelný úrovni ani nepamatuju (taková část v Jeruzalému neměla chybu, trochu mi to připomnělo Minas Tirith). A i když samotná myšlenka příběhu moc originální neni a pár nedokonalostí jsem si našel, tak jsem ochotnej tomu všechno prominout, protože jsem se u toho parádně bavil a snad ani jednu scénu jsem se nenudil. Asi nejjasnějších pět hvězd za poslední dobu.