Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (118)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Nádherné po vizuální stránce, Baz Luhrmann tohle umí a opravdu je na co koukat. Příběhově mi to přišlo trochu nedotažený, ale jinak fajn. Herecky super (nejlepší Joel Edgerton, DiCaprio mě překvapujě zaujal asi nejmíň, ale taky byl dobrej). 70%

plakát

Taková rodinná romance (2001) 

Nevim co se na tom všem tak nelíbí, mně to jako žádnej průser rozhodně nepřišlo. Je to takovej ten průměrnej, lehce úsměvnej snímek se sympatickym obsazenim, na kterej se člověk rád podívá v telce v sobotu odpoledne.

plakát

Pot a krev (2013) 

Pro mě zatim nejzábavnější film roku. Opravdu super, nenudil sem se u toho ani minutu, často sem se opravdu gebil, protože hlavní hrdinové byli super tupci (Wahlberg zahrál super, Rock taky). K tomu skvělá kamera, pěkný zpomalovačky (většinou když někomu lítaly sliny z držky) a taky super soundtrack. Po Skále nejlepší Bay a po dlouhý době film, u kterýho sem v kině fakt chtěl aby neskončil a měl sem okamžitě chuť ho vidět znovu.

plakát

Život je boj (2009) 

Slabších 7/10. Zvedá to nahoru sympaťák Tatum, kterýho začínám mít čim dál radši.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Po dlouhý době horor, u kterýho sem měl slušný šoky. První půl hodinu sem si říkal že to bude taková ta rutinní klasika, ale nakonec tam ta správná atmosféra fakt byla a poctivý lekačky taky, k tomu slušní herci (nejvíc mi utkvěl Patric Wilson a překvapivě dobře hrály i ty mladý holky).

plakát

Liberace! (2013) (TV film) 

Nejteplejší film co jsem viděl...celý je to takový pěkně načančaný, Douglas zahrál skvěle a Damon mi tu furt připomínal Damona z Team America :D.

plakát

Lesní duch (2013) 

Mělo to nakročeno ke slušný atmosféře, ale pak se zas všichni začli chovat jak dementi a dělali přesně to, co by racionálně uvažující člověk nedělal.

plakát

Predátoři (2010) 

První půlka super, má to atmosféru a slušný postavy. Když ale začne vyvražďovačka, ti nejzajímavější zařvou a zbyde nám přepokládaná nudná trojice.

plakát

Hannibal (2001) 

Nemá to už tu šmakózní atmosféru Mlčení jehňátek, ale i tak se jedná o moc povedený film s pár opravdu famózními scénami. Scottova režie super, Hopkins geniální a Julianne Moore sem sice nikdy moc nemusel, ale tady mi nevadila.