Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (14)

plakát

RUCH: The Movie (2017) 

Ale jo, dá se. Když si člověk vezme, že je to udělané youtuberem pro youtube, tak se tomu dá leccos odpustit. Chce to vzít s nadsázkou a ne se u toho chovat jako nějaký kritik. Mně osobně se nejvíce líbily scény, kdy Ruch řádil po městě na své koloběžce.

plakát

Osvícení (1980) 

Takto má vypadat horor hovada. Dnes by se měli filmaři učit. Ta žumpa, co leze do kin a televizí se nedá srovnávat. Spolu s Věcí můj nejoblíbenější snímek ze žánru.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Nehoráznej nářez. Nemám slov, jdu se podívat rovnou znovu . . . Julie je čiperka a rozhodně bych ji nechtěl nasrat. Udělal bych listinu q každej kdo se bál stopáže by se tam podepsal, že má sakra špatnej odhad. Věznice se sakra povedla, ty scény jsem si musel vrátit a vychutnat znovu.

plakát

Too Late (2011) 

Vcelku nudné x/

plakát

Machete zabíjí (2013) odpad!

Mně to pšilo stejně nezajímavý jako předchozí díl. Asi si říkáte, proč jsem šel do kina, když mě první díl nevzal . . . Ale byl bych hloupej, když vás někdo do toho kina pozve a zaplatí vám lístek x).

plakát

Věc (1982) 

Geniální . . . nemám moc, co k tomu dodat. Hudba, efekty, herci, atmosféra prostě všechno ve mně nechalo tak hlubokej dojem, že se to těžko popisuje.

plakát

Očista (2013) 

Škoda, dalo se z toho dostat mnohem víc.

plakát

Vetřelec (1979) 

Poklad hororu, za těch 34 let se kurva moc daleko nedošlo, protože si fakt nevybavím film, kterej by tohle trumfnul . . . Vyserte se na efekty a vemte si z tohoto filmu příklad.

plakát

Nakonec zemře (2010) (amatérský film) odpad!

On na konci zemře a já už na začátku vím, jak to skončí ... Nechápu na čem tu všichni jedete ale podobnou kravinu jsem dlouho neviděl.

plakát

Nahý oběd (1991) 

Hledejte si v tom, co chcete, pro mě je to nehorázná hloupost. Ať už tím bylo myšleno cokoli a já tomu vážnš zkoušel porozumnět, nechytlo mě to ani na minutu. Peter Weller je neskutečně charismatickej herec, ale ani to nepomohlo, abych nad tím akorát nekroutil hlavou. Ikdyž chápu souvislosti a ostatní věci kteří ostatní rádi předhazují lidem, co tento film haní, už nikdy to nechci vidět ...