Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Komedie

Recenze (3 555)

plakát

Love, Death & Robots - Masonovy krysy (2022) (epizoda) 

Další odlehčená a přitom neskutečně brutální epizoda se zajímavým ponaučením. Abychom si porozuměli, je třeba se nejprve nenávidět.

plakát

Love, Death & Robots - Roj (2022) (epizoda) 

Okouzlující ekologická exkurze do dokonalého světa. Hmyzího. "Inteligence není v evoluci to nejdůležitější" Mrazivá vize, ale kratičké povídce  velké téma příliš nesluší, působí pak dost zkratkovitě.

plakát

Love, Death & Robots - Noc mini mrtvých (2022) (epizoda) 

Ujetý  a geniální úlet, jaký se jen tak nevidí. Po vážné třetí epizodě jsem si tohle vychutnal ještě víc. Takovou příčinu zombie apokalypsy opravdu nevymyslíš, dokonalé!

plakát

Love, Death & Robots - Tep toho stvoření (2022) (epizoda) 

Místo úchylného ducha ve stroji tu máme Boha ve stroji. Psychedelická výprava za smyslem  existence, další artovější a vážnější střípek, který mě však nechal zcela chladným.

plakát

Love, Death & Robots - Tři roboti: Strategie úniku (2022) (epizoda) 

Tři roboti se vrátili a je to opět krásná ironizující konverzačka na téma hloupost lidstva.  A možná ještě o fous zábavnější, minimálně u pointy jsme se celá rodina opravdu zachechtali. Výborný začátek zatím posledního svazku.

plakát

Love, Death & Robots - Utonulý obr (2021) (epizoda) 

Na starých hřbitovních branách se dočtete: "Co jste teď vy, byli jsme i my, to, co jsme teď my,  budete i vy" Můžete se někde přesvědčit nebo se mrknout na tenhle upovídaný existenciální kraťas. Jak je libo.

plakát

Love, Death & Robots - Azyl (2021) (epizoda) 

Souboj se splašeným robotem, vcelku realistický, ale vlastně ničím výjimečný. Omšelé a nenápadité a zcela bez pointy. Zapomenutelný kus.