Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (36)

plakát

Osm hrozných (2015) 

(Spolier alert) Tenhle film mi připomněl Hru o trůny. Intriky, smrt oblíbených postav, smrt neoblíbených postav, spousta krve atd... až Vás přestane zajímat jak to dopadne, protože máte pocit, že všichni umřou a film prostě skončí a nic víc. Herecké obsazení bylo grandiozní. Atmosféra budovaná do takové hustoty, že by se dala krájet. A ke konci filmu se to vše zvrtne v krvavou lázeň ( tím koncem myslím poslední hodinu, protože to má ukrutnou stopáž). Krvavou lázeň, kterou od Tarantina čekáme a kterou chceme. No a zaplaťbůh za happyend, jinak bych ten film hodil do koše. P.S. Ta širokoúhlá kamera byla super.

plakát

Rapl - Série 1 (2016) (série) 

Zatím to vypadá velice slibně, pan Pachl si umí napsat poměrně životný charaktery. I když nemusí být zápletka dokonalá či reálie zcela české, ta mezinárodnost se mi líbí. Stejně jako Bukowski.

plakát

Starci na chmelu (1964) 

Super lovestory vzhledem k tomu kdy vznikla, nevím však zda to příští generace dokáží ocenit...

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

No není to žádná velká filmařina, ale mě to baví. Nelogičností je jako v každém jiném sci fi. Prostě tak aby se daly napsat zápletky. Baví mě právě ta nelogičnost chování postav, myslím že je prostě lidská, každý má své motivace a není moc spojenců. spejenci se využívají jen do naplnění vlastních cílů. To že se postavy nechovají, tak jak divák chce a z pohledu toho, že ví více než hlavní hrdinové je trošku naivní. Dal bych tomu 4 hvězdy, ale hlavní hrdinové nejsou moje věková kategorie takže za 3. Ale silný tři. Howgh

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Hank Moody se vykašlal na slunnou Kalifornii a narazil si českou pizdu, do toho pokračoval ve svém životním rytmu a připlet se k vraždě. Potom se dal dohromady s českou verzí Johna Ramba a je z toho detektivka jak řemen.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Tento seriál mi připomněl The Wire a slastně jsem při té vzpomínce zachrochtal. Kvalitní neokoukání herci, Moura si to úsloví !Plata o plomo! fakt užíval. Reálné pozadí příběhu a antihrdina, kterému fakt nikdo nemohl držet palce... bléé. To je asi vše.

plakát

Doktor Martin (2015) (seriál) 

A mě se to líbí, jako odpočinková věc z někdy někde je to roztomilý. Odvolávám co jsem napsal, postupem času čím dál větší hnus... škoda, začalo to dobře.

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Zatím je to napínavý jak sviňa Po pátém díle... ááááááááááááá to se nedá vydržet, já vůbec netuším, kdo to dělá. Když šli do té krypty, tak jsem si říkal že by byla prdel, kdyby v té soše byla bomba... no a byla to prdel:) Tomu Strachovi by už fakt měli dát pořádnej hollywoodskéj rozpočet ať se kochaj i v zahraničí. kdyby ta kvalita nebyla tak kurevsky televizní tak pro mě je to seriál na úrovni Mostu. Snad se to nezkazí. PS: Standa Majer měl být hlavní hrdina, Langmajer vypadá spíš na toho vraha za ten jeho utrápenej ksicht bych dal i hvězdu dolu, Bože jak ten mi tam nesedí

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Občas se podívám na fim o mladých pro mladé. Knižní předlohy neznám, asi to musí být hezké čtení, ale ty filmy i když jsou hezky udělaný, přijdou mi takový bezzubý. Nápad dobrej, ale napětí či přesah žádnej. Prostě procházka růžovou zahradou, láska, zrada, hodný, zlý. To platí pro Hunger Games, Divergence i Labyrint a jistě to bude platit pro další tennage báchorky. Škoda, že do toho nedávají víc pro dospělého diváka. Navíc Labyrint má pro mě vekou nevýhodu, je tak trošku homo:/ Howgh