Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Recenze (42)

plakát

Mládí (1992) 

Slušný film proložený skvělými grungovými fláky. Miluju grunge. Obvzlášť mě potěšila rolička Chrise Cornella, který coby kudrnatá máňa v černém uznale pokyvuje hlavou na Cliffovo rozpadající se auto :D

plakát

Kde je Fred? (2006) 

Celkem solidní film, připomíná mi Muže v naděje. Alexandra Maria Lara je ňam ňam ;)

plakát

Metallica: Cunning Stunts (1998) (koncert) 

Po všech směrech výborný koncert. Osobně mám období Load/ReLoad velmi rád. Nejlepší je část, kdy Jason a Kirk hrají kus "My Friend of Misery". A tu vopičárnu při "Enter Sandman" jsem jim málem sežral.

plakát

Angelika, markýza andělů (1964) 

Ten film mám rád ne proto, že bych byl romantik, ale kvůli tomu historickému prostředí a souvislostem. Dobu Krále Slunce mám rád.

plakát

Bratři z donucení (2008) 

Ten film mě po pravdě moc nezaujal, ale mám v paměti část, kde Will Ferrell hraje na bicí. V ten moment mi došlo, že vypadá jako Chad Smith z Red Hot Chili Peppers.

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Neutuchající nálož sprosťáren, neustálé narážky na problémy v americké společnosti, milion humorných způsobů Kennyho smrti. U tohoto seriálu se prostě nelze nebavit ;)

plakát

Live Aid (1985) (koncert) 

Zde se sešla samá významná elita populární hudby.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Může se zdát, že Griffinovi vykrádají Simpsony, ale zde je několik prvků, které v Simpsonech nelze použít (mluvící pes, neustálé narážky na celebrity či události...)

plakát

Tři oříšky pro Popelku (1973) 

Pohádka, na kterou se nezapomíná. Neodmyslitelná součást mého dětství. Kdybych jako milovník historie slyšel na princově místě učitelovo "za chvíli začíná hodina dějepravy", tak nevěstu nechám odjet a vrátím se za učitelem ;)