Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (75)

plakát

Úžasňákovi 2 (2018) 

Špatný to neni, je tam celkem hodně vtipu, má to nějakou akci, chvílema je to krapet utahaný s poměrně dost hluchýma místama, ale dá se to, na šťavnatou hodně zábavnou jedničku to nemá, ale uplná ztráta času film rozhodně neni, ikdyž celkem rychle a snadno zapomenete o čem že to vlastně je. Je to takový trochu zábavnější průměr.

plakát

Sestra (2018) 

Jak tenhle výplod může mít skoro 60% mi hlava moc nebere. Scénář je naprosto úděsnej, scény trapně jednoduchý a předvídatelný naprosto postrádající jakýkoliv moment překvapení, soundtrack dělal očividně někdo kdo ani netušil k čemu ho vlastně dělá, herecký výkony otřesný, sympatie herců taky nula bodů a vztah k jednotlivým postavám rovněž na nule... Jednu * za svým spůsobem okouzlující Taissu, jeden docela povedený žert, a narážku (ať už úmyslnou nebo neúmyslnou, ale v zásadě vyplňuje základ filmu) na legendu o hradu Houska.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Co?! proč?! Za 1. kterej kretén vymyslel dovětek názvu Evoluce?! A za 2. Shane Black by za tohle měl zkončit na pranýři veřejně zlinčovanej. Takhle zprasit Legendu, takhle pošlapat její památku, KVP se musí obracet v hrobě. To co z toho Shane vypolodil, co dovolil aby se z Predátora stalo, to je.... to je naplivání do obličeje všem fanouškům predátora!

plakát

Liga spravedlnosti (2017) odpad!

No. co k tomuhle dodad. Herecký výkony tragický, Děj zoufale nudnej a natahovanej, Vizuální efekty těžce tragický a na dnešní možnosti fakt trapně ubohý, Zpomalený záběry uplně otravně a uboze často, Pokusy o navození emotivní a napínavý atmosféry tragický a zoufalý. Prokristápána co tohle mělo tyvole bejt?! !!!!ODPAD!!!!

plakát

matka! (2017) odpad!

Co to sakra bylo?! Za svuj život jsem viděl asi dva a půl tisíce filmů, tohle bych zařadil do TOP 5 těch uplně nejvíc největších kravskejch zhovadilostí. jednim slovem : !!ODPAD!!

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Velká pecka. Nadupaný akcí a humorem. Jen škoda finální 20ti minutovky, tam to vypadá, že došla šťává a tak se to zbytečně natahuje a je to takový o ničem,vlažný, ten závěr bych si prostě představoval takovej víc epickej, přecijen, je to Ragnarok! . Takže za mě 4*

plakát

To (2017) odpad!

Nádherná ukázka toho, jak se dá dokonale doprznit skvělý dílo. To z roku 1990 je jasný Béčkový horor, ale vše v něm funguje přesně tak jak má, herci, atmosféra, efekty, prostě všechno...nehraje si to na nic víc než to je a právě proto, to má svoje kouzlo a stalo se tak KULTOVNIM snímkem, jak pro fanoušky SK, tak pro fanoušky hororu vůbec a neexistuje snad nikdo kdo by o To aspoň nezaslechl. Ale tohle, co si říká remake, je zprasená, totálně doprzněná chujovina, dokonalá ukázka jak se dá brutálně dokur*it skvělý dílo. Je to znásilnění původní předlohy. Klaun spíš sere než děsí, herci jsou na pěst nesympatický, výkony taky ubohý a nedůvěryhodný, sympatie ke komukoliv z hlavních protagonistů jsou 0. A aby toho nebylo málo, tak si na kapitolu 2 musíme počkat minimálně 2 roky... no, už to krásně ukazuje, s jakou je tenhle film natočenej. Bez fantazie, bez šťávy, bez jiskry, prostě tomu chybí uplně všechno. Jo a uplně nejvíc to pohřbí těžká vykrádačka (hlavní "skovávačky" nejvrchnějšího záporáka.....) z Kruhu. To jsem fakt nepobral. To tu idiotskou studnu musej fakt nacpat všude?! ODPAD!!!

plakát

Grimm (2011) (seriál) 

Skvělej seriál, dost sympatický obsazení, je to svižný, má to šťávu. ALE, musim uznat že poslední asi tak 4 díly 6. serie byly opravdu úděsný a Poslední díl byla vyloženě zoufalá tragedie. Kdyby takhle vypadal pilotní díl, byl by to jasný odpad. Ovšem většina dílů je naprosto skvělá a tak 4*.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Verbal se asi rád čte :D Odpad to určitě neni...neberte ho vážně :D Je fakt že tenhle díl je mnoooohem lepší než ten předchozí, ale i tak to je spíš slabší průměr...opravdu ničim to nepřekvapí...epický sceny jsou spíš otravný a jen tim brzděj tempo a děj filmu...Je to fakt škoda, tenhle díl měl opravdu hodně velkej potenciál.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Tak nějak nevim co si o tomhle myslet. To jako fakt vážně je Alien genetickej výtvor z genetickýho výtvoru/ genetický zbraně ? to už scénáristum fakt došly šípy, že zabrousili do takovýhle trapárny? Achjo achjo...To je fakt špatenka...vůbec nechápu, oproč se nenatočil původní scénář. 1* ..a vlastně ani nevim pořádně za co, ale na uplnej vyloženej odpad to neni, tak, tak.