Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (72)

plakát

sKORO NA mizině - Došly prachy (2020) (epizoda) 

Někdo už by měl Štěpánovi Kozubovi říct, že pražský přízvuk mu opravdu, ale opravdu moc nejde...

plakát

Neusínej 2 (2012) 

"Film" má sice 19 minut, ale celou jednu třetinu z toho tvoří závěrečné monotónní titulky (!). Do vany si lehlo pár osob, pocákali jsme je jakože krví a tak se nám to líbilo, že záběry na ně jsme museli nacpat úplně všude, i do těch nudných titulků. Alespoň to se podle mě muselo tvůrcům honit hlavou, když tento paskvil vypouštěli do světa. Vidím, že jisté skupině uživatelů se to líbilo, ale já nemůžu přijít (tedy až na, v titulcích opět uvedeného, Obituse...) na to, proč.

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) 

Kdepak, bez dr. Heitera už to není ono. Ač v "uměleckém", černobílém hávu, jedná se o pouhou přehlídku nejrůznějších zvrácených nápadů chorého mozku. Ovšem ne až tak Martina, jako "režiséra" Toma Sixe a jeho party.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

"Omylem" poslaná hromadná eSeMeSka, neustálé otravné pípání příchozích eSeMeSek, průběžné chatování (se zprávami ve formě obálky přes celý monitor (!)), další "omylem" poslaná hromadná eSeMeSka, sem tam nějaká stará omletá hláška, všichni podvádí všechny, nefunkční a rozvedené vztahy ve společných domácnostech, hodně nevyvážený zvuk, kdy přes hudbu není rozumět dialogům - to je to, oč v tomhle opusu "ze života" celé ty dvě hodiny běží... Bože, za co nás trestáš? Za ten název? Já to věděl...

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Tak tohle je velice zvláštní kousek. Děj tady moc nehledejte, spíš jen atmosféru a ke konci pocit totální beznaděje a bezmoci. Doktor Heiter je opravdu výborně herecky obsazený, tomuhle Němci bych se tedy osobně nechtěl znelíbit. Rovněž mě potěšilo, že zhruba po uběhnutí třetiny filmu konečně ty dvě americké blbky z jistých důvodů ztichly, to jejich ječení, aniž by vůbec ještě k něčemu zásadnímu došlo, bylo k nesnesení. Ano, má to debilní chování postav, ano, je to pěkně ujeté, ale za ten prvotní nápad a za jeho konečnou realizaci do jakože filmu celovečerní stopáže, tedy celkovou drzost v pojetí, co ještě je a co už spíš není FILM, musím ty **** dát.

plakát

Bláznivá střela - Amerika v ohrožení (2008) odpad!

Pár ucházejících fórků na začátku, jinak ale do nebe volající výplach mozků pro masové americké publikum. Takhle intenzivní a trapná propaganda je snad možná právě jen tam, v "the greatest country in the whole world". Pan Zucker a oba spoluscénáristé v tomhle spektáklu manipulují a zjednodušují víc než celá Mooreova tvorba dohromady. Zloděj křičí: chyťte zloděje.

plakát

Jaderná havárie: Den první (2008) (TV film) odpad!

Těžce protičeská propagandistická srágora od rakušáků jako poleno - "tvůrců" se jmény typu Prochaska, Mrkwicka, Skala, Hlawatsch, Matusiak atd. Čtení titulků bylo to nejzábavnější na celém produktu..:-D

plakát

Někdo tam dole mě má rád (2008) odpad!

Natáčení údajně trvalo 15 dní... Ale výsledek vypadá spíš tak na 120 minut... Náklady 130000 Kč? Proboha, za co? Parta ujetých moraváků (bohužel, jejich spisovné vulgarismy opravdu uvěřitelné nejsou ani náhodou) si vyjela na pár dní z města, vypila u toho několik lahváčů, trochu si zafilozofovala o zlu a dobru a celé to natočila na digitál. Tak to mě teda fakt nebavilo.

plakát

Planeta Země po vymření lidstva (2008) (TV film) 

Zajímavé, ale přece jen by bylo k divákovi férovější, kdyby se dokument alespoň hypoteticky zaobíral myšlenkou, PROČ a KAM lidstvo tak "náhle" zmizelo, přičemž na ostatní živé tvory na Zemi daná situace (jaderná katastrofa?, virus?, mimozemský zásah?) vliv patrně vůbec neměla. Je to jen jedno velké KDYBY, což poněkud sráží věrohodnost filmu a neustále konejší mysl, že takhle to jednou s největší pravděpodobností asi nebude...

plakát

Sestra (2008) 

Jeden dlouhý "klip" k poměrně starému albu Psích vojáků. Nejslabší jedinci odešli z kina již po prvních deseti minutách, silnější nátury po půl hodině a jen pár zbylých mohykánů vydrželo do závěrečných titulků. Jedná se nepochybně o zajímavý a ojedinělý počin, ale s knihou (prý) příliš společného nemá, hlavní hrdina je krajně nesympatický, jeho "vztah" s onou dívkou téměř k neuvěření a těch pouze pár silnějších momentů, které ovšem téměř vždy pohřbila triková a efektová onanie, mi tedy k aspoň solidnímu filmovému zážitku, bohužel, nestačilo. Škoda.

Ovládací panel
7 bodů