Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (64)

plakát

Popelka (1969) (TV film) 

Z celého filmu stojí za zmínku jen Jan Tříska v roli vypravěče :-)

plakát

Železná srdce (2014) 

Mě ti Američani baví. FINAL DESTINATION za druhé světové války.

plakát

Polski film (2012) 

Ty vole to jsou jezdci... pokud byste měli echo, že se Marek Daniel rozvádí, hoďte mi to do pošty.

plakát

Děti moje (2011) 

Film aspirující spíš na novou škatulku (to už nebyl ani americký doják, to byla havajská slaďárna!) než na Oscara, ale pořád dobré, naměkko jsem byla teda víc z dětí než z George, zvedání obočí není herectví, natož životní role, shalom.

plakát

Mé nové Já (2011) (seriál) 

Ne vše z produkce HBO je osvícené.

plakát

Melancholie (2011) 

Lars si přestal dělat srandu z Dánů a rozšířil svůj výsměch na celé lidstvo, včetně zeměkoule. Aneb m(M)elancholii na nás, pakáž jedna lidská. A ti, co se v tom moc vrtají a hledají za tím něco víc, inu, jak by řekl Lars, dobře jim tak.

plakát

Kvílení (2010) 

Ponechat jen animovanou část (přednášení Kvílení) prolínanou soudem, tak by se mě to snad i dotklo. Takhle ve výsledku značně nudný mišmaš všeho je těžce doporučitelný i na zabití dvou hodin češtiny.

plakát

Nevinnost (2011) 

Něco tomu prostě chybí, postavy nejdou až na dno, takže otázka, jestli si divák hrábne do svého svědomí, tedy... řekla bych, že k tomuto úkolu jsou zrozeni jiní režiséři. Hřebejk sice podává film jako hádanku, ale kouzlo nevyřčeného tu vyloženě chybí. Navíc mi trošku vadil hudební podkres, i když hudba samotná špatná není, ale do filmu? Nejlepší vlastně byla ta policejní přepadovka, která do příběhu zasahuje jen okrajově.... (Je omluva pro naše hříchy to, že nás k jejich spáchání vede láska?)