Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Ken Park (2002) 

Jestli toto je Amerika, tak to mne podrž. Mám z toho pocit, že lidé v Americe upadají stále víc a my bychom měli být obezřetní.

plakát

Kletba rodu Pembertonů (2004) (TV film) 

Příjemný a oddychový film, hezké prostředí, hezcí a příjemní herci, samozřejmě i správně nepříjemně laděné postavy a zajímavý i napínavý děj. Člověk té Leile prostě musí fandit.

plakát

Kluci z hor (2018) 

Tak trochu zklamání, komedie se nekonala. Čekal jsem víc humoru a pokud to mělo být drama, tak ten konec byl velice zbrkle odbytý. Neckář po písničkách jako Půlnoční a Andělé strážní si zahrál faráře, co si o tom mám Vašku myslet??? Martin Dejdar se zde pokouší omládnout o 10 let, což se asi moc nepovedlo. Když to shrnu, dokoukal jsem jen abych zjistil, jak to dopadne.

plakát

Koruna k Vánocům (2015) (TV film) 

Hezká pohádka, jen Theodora mohla být ještě větší kinderhajzl.

plakát

Kouřová clona (2010) (TV film) 

Když provozujete tuháč kemping a ještě nevíte co jste v noci s nebožtíkem prováděli, pak to máte hodně blbý. Asi tak dopadla anorektická kačeřice Britt Shelleyová a nejenom to. V práci nahnutý, nikdo ji nevěří a všichni po ni jdou. Ještě, že byla unesena bývalým hasičem, který ji pomůže z louže ven. Svižná kriminálka s překvapivým koncem.

plakát

Kouzlo Vánoc (2015) (TV film) 

Vždy to končí tak nějak trochu otevřeně. Přál bych si abych se dověděl víc, jako vzali se, kolik bylo dětí, kde pracovali, kde bydleli atd...Jinak super.

plakát

Královna pouště (2015) 

Krásné scenérie nezachrání táhlý a rozvláčný děj filmu. Kidmanka, i když je stále na blížící se padesátku velmi zachovalá, by měla hrát už ženy starší a ne mladé umíněné slečny. Trochu mne zklamal Henry, který byl velký slaboch a spoléhal na to, že si zachrání zadek sňatkem s bohatou nevěstou, což se mu nepodařilo, tak se zabil. Kdyby Gertrudu opravdu miloval, přestane s hazardem, dá do pořádku své finance a znovu se o Gertrudu uchází. Kvůli takovým mužům nestojí za to truchlit. Měla v podstatě štěstí, že ji nestáhl sebou dolů a neudělal neštˇastnou.

plakát

Království lesních strážců (2013) 

Naši kluci mají hraní na počítačích pouze do sedmé hodiny a to z toho důvodu,že chráníme jejich přední mozkové laloky,aby se abnormálně nezvětšovaly.Pak nastává okamžik,jak je zabavit,aby se nepozabíjeli,nebo nedemolovali okolí.Po přečtení příspěvku verbala,jsem se nechal motivovat a film jsem opatřil a omladině pustil v DVD přehrávači.Kupodivu film mládež přibil k obrazovce a byl klid.Tak nám to nedalo a pustili jsme si film se ženou také.Kreslouni nás dokázali bavit až do konce.

plakát

Krvavá legenda Bang Rajan (2000) 

Myslím si, že jako vesničan bych asi také svůj domov bránil. Jen s tím rozdílem, že v dnešní době to máme trochu horší, nemusíme čelit jen barmské armádě, ale o mnoho horší, početnější a vychytralejší armádě, ve složení různých agentů s teplou vodou, kteří nás obírají formou různých pojistných smluv, falešných zapisovačů stavu plynu, elektřiny nebo vody, aby nás následně vykradli, falešných vymahačů, jako, že někomu dlužíme, hodných cikánských spoluobčanů, kterým rádi pomáháme, sektářským vizionářům, kteří by nás chtěli do svého spolku, nebo podomním prodejcům, kteří stále útočí na naše peněženky. Myslím si, že jsem všechny útočníky zde ani nevyjmenoval, je jich určitě víc. Teď je jen otázka, čím a jak se bránit. Vidle, sekera, mačeta, motyka, srp, kladivo, kosa? Nebo navštívit místního faráře, aby mi požehnal stuhu, kterou si pak uvážu na svou paži proti nepříteli?