Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

A Very Merry Mix-Up (2013) (TV film) 

Alicia je sympatická a dělá dobrý drštičky, takový roztomilý. Film pro hluboký křeslo, dobrý čaj, nebo punč a vánoční cukroví.

plakát

Až po uši (2014) (seriál) 

Jsou dobré komentáře typu, hle zhlédl jsem dva díly a už nemusím více, neboť jsem skvělý kritik a filmu rozumím. Nebo jsem pepík z Prahy, Prahu přece znám, ta ulice je jinde než ve filmu, tady jsem přece byl a tak to není, sakra jak mohli tolik kilometrů přejít za tak krátkou dobu, sakra jak může bydlet v bytě za deset melounů? Já zas tak dobrý kritik nejsem, Prahu tak dobře neznám a tak jsem se nechal vtáhnout do skvělého a vtipného seriálu a vůbec mi nevadí, že HBO nemám. Líbí a dávám plný počet.

plakát

Babovřesky 3 (2015) 

Tak jsem se nakonec na Babovřesky rozhodl podívat. Zatím jsem neviděl žádný díl, odradilo mne špatné hodnocení místních bossů kritiků. Dnes jsem prohlížel kritiky a hodnocení u druhého a třetího dílu a zaujala mne skutečnost, že většina bossů kritiků, ač na první film naplivali tu nejhorší kritiku, čučeli jak na druhý, tak na třetí pokračování tohoto Troškova počínání. Nechápu, když je to taková hrůza, proč čučet na další? Asi to tak špatný nebude, jen některý boss kritik film odstřelí a pak další ovečky aby neztratily glanc se přidávají. Víc napíšu po zhlédnutí.

plakát

Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje (2015) 

Prvnímu dílu jsem dal 4 protože se mi moc líbil, ale druhý díl byl lepší, zábavnější a Bella dělala takový skvělý ksichty a čumáky, že jsem je musel ohodnotit ještě jednou hvězdou navíc. Bello byla jsi skvělá.

plakát

Bez soucitu (2010) 

Třívolta opět zazářil! Vtipný a sympatický akční drsňák v podání Třívolty se mi moc líbil. Jen mi bylo líto Jamesové přítelkyně. Kulku do její hezké gebule, to nebylo moc gentlemantské. No co už, snad Jamesovi v dalším pokračování a už se soucitem, nějakou hezkou přítelkyni zase najdou.

plakát

Blízko od sebe (2013) 

Meryl Streepová byla tak perfektní, že mne jako Violet děsně štvala. Také jsem si říkal, co všechno za špínu ta rodina ještě na sebe vytáhne.

plakát

Bohatství chudých (2016) 

Asi jsem už dospěl a italské komedie mi už nepřipadají tak vtipné, jako dřív. Nebo tahle byla úplná blbost. Raději to nechám na tom, že jsem dospěl.

plakát

Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (2014) (TV film) 

Jak se může někdo jmenovat Reiner. Ten chlap mi trochu připomínal Patricka Swayzyho, ale pouze připomínal. Jinak to byl studený fricek a k Franzisce se vůbec nehodil. Příběh s kouzelnou knihou lásky mi hezky zpříjemnil nedělní dopoledne.

plakát

Cena štěstí (1990) (TV film) 

Rozhodně jsem se nenudil. Tatínci, pokud si vezmete ženu s dítětem, neváhejte s adopcí! Jinak si zlý fotřík na Vás zgustne a pěkně si vás vychutná. Ale to by zase Daniella Steelová v tomto příběhu nemohla rozehrát napínavou akci, že? Kafíčko, praskání v krbu, romantika a Daniella Steelová rozhodně k sobě patří.

plakát

Citizenfour: Občan Snowden (2014) 

Nejnebezpečnější jsou ti co nemají facebook ani instagram... Nevíš, co si myslí, co dělají, jestli chodí do fitka, jestli mají vztah a jestli kurva vůbec žrali!