Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Cloud 9 (2014) (TV film) 

Pohádka o nablblých amerických barbínách, psovi mrtvola a jak se stane z kinderhajzla klaďák. Kayla kálí na vše, co se netýká krásy a povrchnosti. Pak se na ní vše sesype a všichni ji podrazí. Pak teprve přichází na to, že povrchnost je špatná a začne na sobě pracovat. Zábavné a sladké. Psovi dávám pět hvězdiček.

plakát

Copacabana (2010) 

Ze začátku jsem si říkal, ta baba je úplně praštěná a trhlá! Postupně si ale získala mé sympatie svým osobitým přístupem k životu, citem k druhým a nesobeckostí. Babou je žena, která se Vám postupně dostane pod kůži. Film je vtipný a nelze zde očekávat přihlouplé americké sprosťárny, které shazují z gauče dementní retardy, dávících se popcornem a kolou.

plakát

Černá listina: Vykoupení - Whitehall (2017) (epizoda) 

Scottie se tady projevila jako pěkná mrcha. Budí dojem na své okolí, jak touží najít svého syna a nakonec jej nechá mlátit.

plakát

Černý blesk (2009) 

Vzhledem k tomu, že jsem takovou volhu měl, dávám 5!

plakát

Ďáblův dvojník (2011) 

Typický příklad, jak je nebezpečná moc v rukách narušené osoby. Jen si nejsem jistý, jestli všechny ty příběhy o Husajnovi a jeho rodině není jen politický tah za získání kontroly nad ropou a ospravedlnění vpádu spravedlivých Amíků do Iráku. Proslýchá se, že prý v Iráku byla větší svoboda a demokracie a že ženy měly větší práva za Husajna, než teď. Mám obavy abychom jednou neříkali, jak bylo dobře za Rusáků.

plakát

Daktari (1966) (seriál) 

Děkuji Zuzance za hezkou a milou vzpomínku

plakát

Das Geheimnis der Hebamme (2016) (TV film) 

Christian byl sice statečný rytíř, ale při souboji s Randolfem byl úplná měkota a vůbec to nedával. Na to jaké měl zkušenosti z boje to byla bída. Jinak příběh velmi poutavý a zajímavý.

plakát

Děsivá předpověď (2009) (TV film) 

Jedna hvězdička s hodně odřenýma ušima a přivřenýma očima.

plakát

Děsné rande (2017) (TV film) 

Film tentokrát nic moc, ale Merritt je velmi sympatická, tak proto 3.

plakát

Devět paruk (2013) 

Chudák Sophie, nejprve ji otráví chemoterapií, později ji dorazí ozařováním. Taková filmová reklama pro farmaceutický průmysl. Divákovi se vštípí do podvědomí, že pokud máš rakovinu, neexistuje jiná možnost léčby. Nesmí uniknout ani kapka na kůži, jinak by ti ji poleptala. No sakra a co to udělá pak zevnitř? Jsme krmeni obrazem nezdravého žití mladých lidí, které bychom měli vést spíše ke zdravému způsobu života. Film ukazuje nezdravý způsob za normální konzum dnešní mládeže a na druhou stranu zázračnou léčbu, která následky zase zvrátí zpět. Proč by nemohla Sophie vstoupit do sebe a uzdravit se pomocí ovoce, ovocných šťáv a zeleniny? Lidé by pak přestali věřit zabijákovi zvanému Chemoterapie. Jinak hezké a koukatelné.