Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Femme Fatale (2002) 

Hezky zpracované, na konci milé překvapení.

plakát

Fighter (2010) 

Battman v roli drogově závislého Dickyho. Byl jsem mile překvapen. Christian Bale to skvěle zahrál.

plakát

Funny Games USA (2007) odpad!

Jsme uchylní, totálně zvrhlí, dementi, co duševně onanují na takové psychokokotině! Vysoké hodnocení tohoto paskvilu svědčí o zvrácenosti lidské populace. Krutý návod pro teenagery, jak zatočit se slušňákama! Římská krutokolosea vystřídaly krutofilmy! Hold, moc jsme se nezměnili, že? Mrzí mne, že jsem se nechal nachytat na tuto drsnozvráceninu, většinou zde hodnotících.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Byl jsem zklamaný,oproti jedničce slabý odvar.Film jsem dokoukal až napodruhé,už jsem u něj neusnul,ale musel jsem se soustředit.Film nedokáže diváka vtáhnout a předvádí akční jalovou plácanou.Ani Dwayne Johnson nezachránil svou postavou tuto béčkovou podívanou a Bruce Willis už je jen zralý mezi důchodce do Expendables.

plakát

Gladiátor (2000) 

Tento film je klasickým příkladem boje dobra se zlem,kde římský generál Maximus (Russell Crowe) prochází životní zkouškou,přichází o rodinu a svobodu a jako gladiátor musí vybojovat svou osobní spravedlnost.Film mne bavil od začátku až do konce,skvělá hudba a kamera,vše dobře sladěno a vzbuzuje emoce.

plakát

Godzilla (2014) 

Trefný příklad toho, že se člověk stále plete do přírody a chce vše ovládat. Svým zasahováním a svými činy si jenom způsobujeme problémy a pak je musíme pracně napravovat. To jen tak, abychom se při tom našem množení a hemženi moc nenudili.

plakát

Grand Hotel (2011) (seriál) 

Je až s podivem, kolik vražd a intrik se děje v jednom hotelu. Také to vedení hotelu jen jak diktatura v nějakém státě. Jinak velice koukatelný seroš.

plakát

Hanin zákon (2012) (TV film) 

Tak nevím, co bylo na té Hannah Beaumont drsného. Snad jen ty modré šaty a chůze malého uličníka, když se mu chce čůrat. Westernové městečko jako ze škatulky a ta čistota až zarážela. Když už máme d'Artagnanovu dceru šermířku, musí být i sličné pistolnice, aby naše něžné pohlaví nepřišlo zkrátka že? Když už emancipujeme, tak všude.

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Není dobré, když herec dostane nálepku z nějakého předešlého filmu, jako by byl prašivý. TWILIGHT a basta! Kellan Lutz až tak špatný herec není, musel i na své fyzičce velice zapracovat, aby jako Diův syn obstál v očích náročného diváka. Film byl zajímavě pojat, Herkules dostal od tatínka jednu bleskovku a hned byl z něj superbouchač. Naši nakonec zase vyhráli a já byl spokojený. Hezky se mi usínalo.