Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Nenávist, kterou jsi probudil (2018) 

Nevím, jak je černému v Americe, nevím jak je cikánovi v Evropě, vím jen, že stále je tu rasizmus ať z té či oné strany. Jedna strana se vymlouvá na druhou a hrajeme si na soužití, které nám stále nejde. Jediná cesta vede ke vzájemnému pokřížení ras, až vznikne buď rasa žíhaná, pak si budou lidi počítat, kdo má více skvrn bílých nebo černých, nebo rasa takových středně snědých lidí a to bude nejpravedlivější. Pak bude konec rasizmu, co se týká barvy pleti.

plakát

Neobvyklé vánoční přání (2018) (TV film) 

Mám slabost pro filmy, kdy kinderhajzlík dostane rozum. V tomto případě, mladá sebestředná puberťačka, pozná hodnotu života a začne se starat o druhé, což pomůže nejenom ji. Po shlédnutí filmu jsem obvolal všechny azyláky v okolí, jestli náhodou nepotřebují pomoc. I nějaká ta slza ukápla. Kdo má rád pohádky a dobré konce, vřele doporučuji. Tzv. drsňáci a necitové, koukejte raději na testosterony, co si dávají přes držku.

plakát

Peppermint: Anděl pomsty (2018) 

Akční jízda jak se patří. Na film jsem se těšil a splnil mé očekávání. Myslím, že by zasloužil lepší hodnocení.

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Anička Polívková skvělá, kdyby nahodila sestřih, ůplnej taťka za mlada. Pobavilo a to je to hlavní. Řešit technické detaily filmu nemá smysl, vždyť to má diváka bavit.

plakát

Raoul Taburin (2018) 

Milé, hezká příroda, ale podruhé bych už na to nekoukal.

plakát

Rosamunde Pilcher - Hledá se chůva (2018) (epizoda) 

Rosamunde nám trochu měkne, ta zápletka mi připadala tak trochu odbytá, mohla být víc dramatičtější a delší. Autista mohl být také trochu lépe zvládnutý. Moc jsem mu to nevěřil. Také mi tam chyběl nějaký ten kinderhajzlík. Jinak film pobavil, hezká příroda a koně. Film doporučuji pro romantické duše.

plakát

Sám život (2018) 

Nechtěl jsem dát přímo odpad, nedokázal jsem se do toho zadívat. Úplně mne odradil začátek.

plakát

Sladko-slaná láska (2018) (TV film) 

Kelly nebyla sice nic moc, ale s dětmi mne to vždy chytne. Byl tam dobrý záporák, dobře zahraný hajzlík.

plakát

Šťastný konec (2018) 

Snažíme se pochopit miléniány, jejich nový pohled na svět, ale zapomínáme na to, že i starší generace už není tak stará, jako dřív. Čím víc se posouvá hranice dlouhověkosti, tím víc se musíme připravit i na to, že naše babička a dědeček už nejsou a nebudou takoví, jak jsme si je zaškatulkovali.