Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Tiché místo (2018) 

Zajímavé zpracování, jen mi chybělo vysvětlení, jak se ty potvory zjevili a jak se jim podařilo tu skvělou lidskou rasu pokořit až k úplné tichosti. No snad v dalším pokračování.

plakát

12 hrdinů (2018) 

Nejsem miltarista a od doby, kdy nás Sověti krmili válečnými velkofilmy a kdy byla povinnost na takové filmy chodit uplynulo řadu let a místo Ruského bolševika tu máme Amerického. Teď prozměnu jsou tu američtí gerojové, kteří zachraňují svět před talibánskými militaristy a ukazují nám, jak jsou hnusní, aby nám jich následně nebylo líto , když njakou tu talibánskou svini zabijí. Soudruzi na koních kosí nepřátele a beze strachu se vrhají proti těžké technice. Tak se jim podařilo 12 x naklonovat Ramba a poslat jej do Avganistánu a výsledek byl velmi pozitivní. Naši, tentokrát Američtí soudruzi to vyhrají na celé čáře. Taky jsem jim fandil.

plakát

Černá listina: Vykoupení - Whitehall (2017) (epizoda) 

Scottie se tady projevila jako pěkná mrcha. Budí dojem na své okolí, jak touží najít svého syna a nakonec jej nechá mlátit.

plakát

Děsné rande (2017) (TV film) 

Film tentokrát nic moc, ale Merritt je velmi sympatická, tak proto 3.

plakát

Dračí srdce: Boj o trůn (2017) 

Jako malé děti. Král pitomec, co se stále předvádí a jeho sestra ještě větší blbka, která nestihla dospět. Drago to prostě už nezvládal.

plakát

Falešný příběh (2017) 

Jsou lidé, kteří mají rádi takovéto filmy a těm jsou tyto výplachy určené. Hezký příběh, sympatičtí herci, zajímavá zápletka a romantika. Jen ten konec mohl být trochu víc dramatičtější a usmiřování trochu napínavější. Za mne zábava u filmu, káva a karamelky, nebo ledové kaštany.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Nějak jsem mu to jeho bojové umění neuvěřil.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Tak si připadám, jako bychom měli tři planety Země. Na jedné působí Zaščítnici, na druhé Liga spravedlnosti a na té třetí Avengers. No která je asi ta nejlepší? Asi bych zařadil Ligu na druhé místo, tak někde uprostřed. No snad nás někdo zachrání až k něčemu dojde. Třeba Blanenčtí Rytíři. Kdo nezná, ať se tam jede podívat. Tito ochránci jsou asi Ti nejlepší. Ať je jim pískovec lehký, až se budou probouzet. No pokud si nezvolíme Zemana na na, snad ještě chvíli pospí.

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Pánové osmdesátníci to zvládli na výbornou. Skvělé popichování mezi dědky a hlavně obdivuji jejich vitalitu. Kéž bychom i my byli v tom věku takhle fit.