Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Trumbo (2015) 

To jsem ani netušil, jaký hysterický strach měli amíci z komunismu. Tady je jasně vidět, jak nám lhali o demokracii v Americe. Vůbec se divím, že to pustili do světa. Kdyby nám tenkrát vyšel 69 rok, byli bychom dnes na tom lépe i jak soudruzi z Číny. Je jen otázka, jestli by nás amíci zase nerozvrátili, tak jak to už tradičně udělali více státům.

plakát

Rosamunde Pilcher - Síla lásky (2015) (epizoda) 

Zoe byla hrozně vtíravá a za každou cenu chtěla ulovit chlapa. Bylo to veselé a romantické. Dávám plný počet, myslím si, že musím trochu vyrovnat skóre.

plakát

Mlčení (2016) 

Nevím proč si každý myslí, že ten jejich bůh je ten nejlepší a ta jejich víra ta pravá.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Nějak jsem mu to jeho bojové umění neuvěřil.

plakát

Dívka z budoucnosti (2011) 

Zahrajeme si paci, paci, pacičky a už jsi náš celičký. Vcelku zajímavé a také na přemýšlení. Ty žížaly si mohli alespoň umýt, než si na nich začali pochutnávat.

plakát

Inga Lindström - Láska v Sandbergenu (2008) (epizoda) 

Dávám plný počet. Lidé by se neměli nechat zatáhnout do osudů, které nechtějí žít, jen pro to, že se to má, nebo je to pravidlem, nebo se to od nich očekává. Líbilo se mi, že Lucie chtěla dělat, co jí baví i přes to, že opustila život v přepychu a šla za svým snem. Jen potřebovala ránu do hlavy, aby se jí v ní rozsvítilo.

plakát

Kundo: Čas pomsty (2014) 

Korejský westernový film, kdy neporazitelný slizký záporák skoro všechny naše kundo přátele pozabíjí a když už nemám skoro komu fandit, přijde nakonec, zezadu zemědělec. Teď si to buď přeberte, nebo se na film raději podívejte. Je to slušná zábava.

plakát

Hra s nevěrou (2005) 

Charles mne stále nasíral svým přístupem k situaci, do které se dostal, když přemýšlel rozkrokem. Vůbec nejvíc se mi líbil záporák, Vincent Cassel toho hajzlíka zahrál skvěle a perfektně se hodí na takové role.

plakát

Chronicky metropolitní (2016) 

Připadal jsem si, jako bych vyděl reklamu na cigarety. Fenton se vůbec nepokouší Jessie získat zpět, ale hledá cestu jak ji konečně pustit.Tím chci naznačit, že rozchodem ještě vše nekončí, bývalí milenci se musí každý sám v sobě smířit se skutečností, že už k sobě nepatří, i když stále ještě nějaké to pouto mezi nimi panuje.

plakát

Inga Lindström: Opravdová láska (2008) (TV film) 

Klasický příběh o nešikovné, nadané a naivní holce, neopětované lásce a hnusné, atraktivní šéfce, co má vše, nač si pomyslí. Milé, vtipné a romantické.