Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Rosamunde Pilcher - Hledá se chůva (2018) (epizoda) 

Rosamunde nám trochu měkne, ta zápletka mi připadala tak trochu odbytá, mohla být víc dramatičtější a delší. Autista mohl být také trochu lépe zvládnutý. Moc jsem mu to nevěřil. Také mi tam chyběl nějaký ten kinderhajzlík. Jinak film pobavil, hezká příroda a koně. Film doporučuji pro romantické duše.

plakát

Láska na zálohu (2019) (TV film) 

Vtipné, roztomilé a zábavné. Abbey na mne působila tak trochu mile roztržitě potrhlá a tak si získala mé sympatie. Fandil jsem ji až do konce. Samozřejmě naši vyhráli, jen ten konec mohli trochu dál rozvést. Nikdy se nedozvím jak dál ti dva žijí, co děti, kde bydlí atd. Takové to, byli šťastni až do smrti. Nebo ne. Film doporučuji všem romantickým duším.

plakát

Učitel - Epizoda 1 (2016) (epizoda) 

První díl mne velmi překvapil. Je to zase z jiné stránky, než naše, či skandinávské detektivky. Sympaticky obsazený učitel, kinderhajzli ve škole a jedna vražda, co se ji snaží řešit tak trochu dementní policie. Super rozjezd.

plakát

Charlieho andílci (2019) 

Jako nejlepší andílek se mi líbila Ella Balinska. Hezká a řekl bych i pohybově nejnadanější z tria, novicek andělů. Stewartka mi připadala jeko jelito, co si hraje na akčňačku a Naomi, jako iteligentní aiťačka, tak to celkem ušlo. Zato velitel enterprise jako záporák mi moc nesedl, spíš byl takový úlisný slizoňek. Povedený záporák byl Sam a celkem jsem mu to věřil. Jen ten poslední souboj tak nějak pustil, když Ella tvrdila že jej má už přečtenýho. mohlo to být trochu lépe sladěné a tvrdší a propracovanější. Ale jako taková blbina na pobavení se to dalo.

plakát

Slunečná - Čarodějka psů (2020) (epizoda) 

Tak to tedy nechápu. Když mne seriál jako droga královsky pobaví, proč tedy odpad? Buď je seriál špatný, nebaví, tak na něj nekoukám a neztácím čas a raději shlédnu něco zajímavého, nebo je seriál tak dobrý, že si zaslouží moji pozornost, ale to už pak jsem pokrytec, když jej odstřelím. Že by v tom byla ta Praha? Mně se seriál líbí, je to taková česká telenovela. A to, že se někdo neumaže, je asi tím, že je šikovný. Já když řežu motorovkou, tak kromě pilin, také nejsem špinavý. A piliny opadají. Tento díl byl tak trochu akční.

plakát

Sladko-slaná láska (2018) (TV film) 

Kelly nebyla sice nic moc, ale s dětmi mne to vždy chytne. Byl tam dobrý záporák, dobře zahraný hajzlík.

plakát

Děsné rande (2017) (TV film) 

Film tentokrát nic moc, ale Merritt je velmi sympatická, tak proto 3.

plakát

Vše pro lásku (2017) (TV film) 

Myslím si, že si na své příjdou i milovníci červené knihovny. Nejenom milovnice.

plakát

Slunečná - Sázka (2020) (epizoda) 

Každá nová věc má své příznivce a také ty, kteří zrovna nejsou nadšeni pro zrovna ten styl a žánr, jaký se mu zrovna nabízí. Mne tahle milá podívaná zaujala a protože je zde hodně těch, co tuto libůstku zapudily, lehce jsem nadhodnotil, protože fakt do odpadu nepatří. Rozjezd vcelku dobrý.