Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Skleněný zámek (2017) 

Zvolit si životní styl je jedna věc a postarat se o děti, zas druhá. Otec mne sral svou nezodpovědností k dětem. Své sliby otec nikdy nedodržel, což je pro vývoj a vztah rodičů s dětmi to nejdůležitější. Komu by už ty děti jinak měly věřit? No a matka potrkaná, zastydlá puberťačka, což otci alkoholikovi samozřejmě vyhovovalo pro svou manipulaci, aby se mohl snáze držet své flašky. Síla dětí se postavit osudu a osamostatnit se, byla na příběhu to nejpozitivnější, což jsem vůbec nečekal. No a nakonec ta oslava otce po smrti, o mrtvých by se mělo hovořit a vzpomínat pouze v dobrém. Film bych doporučil všem dospívajícím dětem, které v dnešní době svalují vinu za svůj špatný psychický stav a své nepříspusobivé chování vůdči svému okolí na své rodiče, protože díky jejich špatné výchově, jsou chudáci až tak na dně. Je důležité se nebabrat v minulosti, ale zapracovat na sobě v přítomnosti, odpoutat se od PC her a počítačů, a jít dál. Nežít v zatemněnénm pokoji, spát pravidelně a zajímat se o svět kolem sebe. Vždyť své životní osudy si píšeme sami.

plakát

V pasti - Série 1 (2016) (série) 

Super krimi až mi z toho mrazu běhal mráz po zádech.

plakát

Citizenfour: Občan Snowden (2014) 

Nejnebezpečnější jsou ti co nemají facebook ani instagram... Nevíš, co si myslí, co dělají, jestli chodí do fitka, jestli mají vztah a jestli kurva vůbec žrali!

plakát

Tajemství zakázaného lesa (2016) 

Andy je puberťák, jak se patří. Má to v životě těžké a ještě se mu líbí holka, o které si myslí, že na ni nemá. Zato jeho bratr Mark je skvělý, pozitivní a chytrý. Jediný okamžik mne naštval, kdy si kluci nechají ovladač od dveří venku a nezavřou za sebou vchod do dolu. Ale to by pak nebylo napínavé, že? Film se mi líbil a souhlasím s kluzo, že si film zaslouží lepší hodnocení.

plakát

V utajení (2017) 

Agentka Alice byla dobře zahraná, žádná supergirl a záporáky si dobře zahráli i Michael s Orlandem. Bylo to napínavé jako když vaří Polraich. Doporučuji.

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Film jsem si pustil na sv.Valentýna abych si ujasnil, co je to vlastně za svátek, nesvátek. Nesvátek pro to, že mi v práci nedají placené volno, abych mohl svátečně a zamilovaně blbnout se svou milovanou osobou. Nesvátek pro to, že musím po práci letět do obchodu, koupit nějakou tu kytku, či dárek, pak absolvovat, nějaký ten Valentýnský zážitek, či atrakci a pak vysílen ulehnu do postele a na Valentýnský sex mi už nezbývají ani síly. Takže to shrnu. Svátek je to pro to, že o tom všichni mluví a obchodníci si také příjdou na své. Komerce? Asi ano. Proto jsem se s partnerkou kouknul na ten film. Příběh se vtipně odvíjel a lotři dostali co proto a ti hodní taky. Takže za mne super.

plakát

Hlavní kandidát (2018) 

Pozitivní na tomto filmu je to, že nám nevnucuje žádné soudy, která strana je ta špatná. Film je taková příručka pro budoucí kandidáty na presidenta, jak to nezvorat. Jinak slabota.

plakát

Peppermint: Anděl pomsty (2018) 

Akční jízda jak se patří. Na film jsem se těšil a splnil mé očekávání. Myslím, že by zasloužil lepší hodnocení.

plakát

Nenávist, kterou jsi probudil (2018) 

Nevím, jak je černému v Americe, nevím jak je cikánovi v Evropě, vím jen, že stále je tu rasizmus ať z té či oné strany. Jedna strana se vymlouvá na druhou a hrajeme si na soužití, které nám stále nejde. Jediná cesta vede ke vzájemnému pokřížení ras, až vznikne buď rasa žíhaná, pak si budou lidi počítat, kdo má více skvrn bílých nebo černých, nebo rasa takových středně snědých lidí a to bude nejpravedlivější. Pak bude konec rasizmu, co se týká barvy pleti.

plakát

12 hrdinů (2018) 

Nejsem miltarista a od doby, kdy nás Sověti krmili válečnými velkofilmy a kdy byla povinnost na takové filmy chodit uplynulo řadu let a místo Ruského bolševika tu máme Amerického. Teď prozměnu jsou tu američtí gerojové, kteří zachraňují svět před talibánskými militaristy a ukazují nám, jak jsou hnusní, aby nám jich následně nebylo líto , když njakou tu talibánskou svini zabijí. Soudruzi na koních kosí nepřátele a beze strachu se vrhají proti těžké technice. Tak se jim podařilo 12 x naklonovat Ramba a poslat jej do Avganistánu a výsledek byl velmi pozitivní. Naši, tentokrát Američtí soudruzi to vyhrají na celé čáře. Taky jsem jim fandil.