Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Zhou mo kuang re

Zhou mo kuang re (1999)

Don Fung (Mark Lui), typická kancelářská krysa, se vzbudí u sebe v bytě a nic si nepamatuje. Na svém těle nachází stopy po vášnivé a tedy i dost bujaré noci. U sebe ale nachází modrý diář, který mu může pomoci zjistit, kdo byla tajemná kráska na jednu noc, kterou mu kolegové závidí.

Jui hung 20 nin

Jui hung 20 nin (1998)

Joyce (Kathy Chow), detektivka z oddělení vražd, se dostala k novém případu. Žena je znásilněna a zavražděna, má svázané ruce a uříznutý jazyk. Šokující je, že přesně to samé se stalo před dvaceti lety její matce.

Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe

Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (2017) (seriál)

Po smrti vévody Burgundského se jeho jedinná dcera Marie (Christa Théret) sama navzdory zákonům a zvykům snaží převzít moc do svých rukou. Je ale tlačena svými poradci, zájmovými skupinami ve státě, i dalšími evropskými státníky, aby si zvolila chotě, který je pro ni nejvhodnější. Mladý energický a idealistický Maximilián (Jannis Niewöhner), syn císaře Svaté říše římské, se zase snaží odolávat nápadům svého otce na ženění a vdávání svých potomků, kvůli čemuž se jim směje celá Evropa. V nouzi nejvyšší ale posílá Marie svou dvorní dámu Johannu (Miriam Fussenegger), aby poprosila Maximiliána o pomoc. Přesvědčí Johanna s dopisem Maximiliána, aby pomohl doufající Marii, jak by potřebovala?

Reklama