Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (105)

plakát

Nezlomní (2024) 

Pokud miluješ filmy o psech a trochu té turistiky, určitě věnuj 100 minut na tento krásný příběh. Film o závodech se spoustou sportu s přesahem do toho, co uděláme pro své cíle a čeho se pro ně i vzdáme. A ke konci se dozvíš, že je to vlastně skutečný příběh a že to má i knihu. Feel-good film s Wahlbergem a krásným čtýřnoháčem? Well worth it. 85%.

plakát

Možná řeknu ano (2023) 

Lezime doma s horeckou? Pak si muzeme film na pohodku pustit. Pokud planujete serjoznejsi filmovou podivanou. Move on, pls.

plakát

Meet Cute (2022) 

Pobavilo. Pokud Tě alespoń trochu zajímá téma traumat a komedie Tě taky baví, dal bych tomu šanci. Kaley z Bing Bang Theory je velmi dívatelná a její part'ák Pete pobaví svou neohrabaností. Nic velkého nečekej, ale odpad to určitě není.

plakát

Neuvěřitelný přítel (2022) 

Na zabití pátečního večera postačí, trochu urazí a nenadchne. Má své citové momenty, za to 3 hvězdy. Ale pochybné herecké výkony a nesmyslný scénář jsou pro mě blokem pro vyšší hodnocení.

plakát

Americký outsider (2021) 

Házím 2 hvězdy, aby to nebyl červený film. Na zabití nudného večera s pivečkem poslouží, ale nic hlubšího nenabídne. Za poslední rok to je už minimálně třetí fotbalová podívaná, ale určitě ne ta lepší. Vztah hlavních hrdinů je mělký a reprezentace Warnera slabocharakterní. Radši bych viděl něco ve stylu Ted Lasso.    Jinak změním hodnocení na tři hvězdy až tady toho bude více.

plakát

tick, tick...BOOM! (2021) 

Jestli vydržíte pomalý začátek, odmění se Vám film silným příběhem a excelentními songy. 80%

plakát

Red Notice (2021) 

Nebylo to špatný. Lehká komedie se slušným obsazením.