Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (126)

plakát

Americká krása (1999) 

Ze začátku mě to moc nebavilo, ale postupem času jsem se do toho filmu vžívala a postupně chápala děj. Všechno se nahromadilo a vznikl krásný a dramatický konec.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Slabší fantasy plná vtipných scén. Nelze od toho očekávat tolik jako od kvalitní komedie. Vím, že se na to podívám, ale to bude tehdy když už nebudu vědět o čem tento film je.

plakát

Bílá vrána (2008) 

Kdo tento film neprocítí, nemůže dát dobré hodnocení, protože já sem se opravdu do všeho vžila a prožívala sem každou scénu. Ze začátku jsem se bavila, přišlo mi to směšné, ale postupem času mě ten smích přešel. Je to silné romantické, ale i smutné drama, které vás ihned pohltí, stejně jako nějaké umělecké dílo.

plakát

Bláznivá olympiáda (2005) 

Spletitý děj o paralympiádě se šťastným koncem. Po dlouhé době komedie, která se mi moc líbila. Ani jednou jsem se nenudila a vydržela na to koukat bez nějakého pohledu jinam.

plakát

Camp Rock 2: Velký koncert (2010) (TV film) 

Soutěžní koncert mezi dvěma campy, kde by si rád zazpíval i zatancoval každý, ale s prohrou zaniká nálada i věta " Věřit si". Ke konci se ale ukáže, že to nebylo zbytečné a velká spousta z druhého campu se chce přihlásit do Camp Rocku. Získají nejen spoustu nových uchazečů, ale také nové zkušenosti, že někdy není to nejlepší vyhrát.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Nicolas Cage v roli vtipného čaroděje, který mě bavil každou scénkou stejně jako Jay Baruchel a Monica Bellucci. Tato trojice to sehrála na jedničku, ale občas mi přišlo, že je to až moc přehnané a nudné. Nejlepší song z filmu je od One Republic - Secret, který se stal mým oblíbeným. Stojí za shlédnutí.

plakát

Černá labuť (2010) 

Dokonale brilantní film. Lépe to nelze popsat. Herečky Natalia Portman a Mila Kunis tady daly opravdu najevo svůj obrovský talent, který syřel z každé scény. Díky za tyto filmy!

plakát

Dál než se zdálo (2010) 

Říká se, že vztahy na dálku nemají cenu a že nevydrží, ale v této romantické komedii je tomu naopak. To kouzlo co skrývá v celém ději filmu od prvního pohledu u snídaně, kde se Erinin a Garrett potkali. Byla to láska na první pohled a ten profesionální herecký výkon, který je až opravdově neuvěřitelný.

plakát

Dcera nejlepšího kamaráda (2011) 

Dramatická komedie s Hughem Laurienem v hlavní roli, který má vztah s dcerou nejlepšího kamaráda je asi trošku hloupé na 40-letého chlapa s dvěma dětmi a ještě k tomu když jsou jejich dcery bývalé nejlepší kamarádky. Koukala jsem na to asi z jediného důvodu, že zde hraje Dr. House. Adama Brodyho jsem neviděla dlouho ve filmu nebo na scéně a dávám o hvězdičku navíc. Pro někoho komedie, pro někoho zase romanťák s dramatickými prvky.

plakát

Divoká noc (2005) 

Takový zlatý průměr, ale líbilo se mi to. Mít takový úkoly, no bezva. Něco takového zažít, to musí být zážitek. 10. úkolů z nichž je ten poslední zničit sraz absolventů jen jim trochu nevyšel, ale humor musí být. Vadil mi český dabing, ale to je detail.