Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Na první pohled se může zdát, že to je nezáživná blbost, ale pro toho kdo se do toho zabere a pochopí děj ho to může oslovit. Děj se odehrává v městečku Mystic Falls, ve kterém žijí dva bratři Damon (Ian Somerhalder) a Stefan (Paul Wesley) Salvatore. Stefan potkává Elenu (Nina Dobrev), když jí zachrání z auta při nehodě, kde její rodiče zahynou. Jelikož mu připomíná Katharine, která je jí až po uši podobná, zamiluje se do ní znovu. V dalších dílech se odehrává spoustu nových věcí a zápletek. Jak říkám pro pochopení musíte shlédnout. Čekám na 5. sérii a jsem zvědavá jak to všechno dopadne.

Prolhané krásky

Prolhané krásky (2010)

Dívkám, kterým se na podzim ztratila kamarádka Alison (Sasha Pieterse) a po 1 roce se dozvídají, že je mrtvá. Od tohoto dne, kdy se najde její tělo, dostávají od neznámé osoby výhruživé, ale i nevhodné SMS s podpisem - A, které zasahují do jejich milostného i osobního života. Ale i přes toto všechno se Spencer (Troian Avery Bellisario), Aria (Lucy Hale), Emily (Shay Mitchell) a Hanna (Ashley Benson) dostávají velmi dobře. Dozvídají se spoustu věcí a tajemství. V jedné chvíli je možné dodat, že to píše sama Alison, že nahrála svojí smrt, aby se pomstila, ale stojí jí to za to, aby umírali nevinní lidé, kteří jen trochu souvisí s kamarádskou čtyřkou ?

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Tato rodinka žijící ve Spriengfieldu se svými přáteli, která je 24 let pořád stejně stará je velmi dobrý animovaný sitkom. S vtipně podaným námětem a scénářem, o který si zaslouží nejvíce Matt Groening. Každá episoda má svůj děj, který na sebe nenavazuje s dílem předchozím. Tento seriál bude vždy zapsán v historii mladistvých, ale i těch starších.

Dr. House

Dr. House (2004)

Hugh Laurie a jeho humor baví v každé situaci. Ztvárnění doktora House bylo nejlepší co udělal.

Vlčí mládě

Vlčí mládě (2011)

Ale ano! Konečně nějaký "CooL American serial".

Láska je Láska

Láska je Láska (2004)

V poslední době seriál, který mě bavil od 1. episody až do té poslední. Za necelý měsíc jsem stihla shlédnout 6. sérií přibližně po 12 dílech a každý z nich měl kolem hodiny. Nejvíce se mi líbila Katherine Moennig v roli Shane, opakem byla Mia Kirshner, která ztvárnila Jenny. Konec mě zklamal, ale i velmi překvapil. Čekala jsem o hodně lepší závěr takového kultovního seriálu, ale nestačila jsem valit oči a říkat si často slova "Co, Proč a Ježiši". Horší konec snad ani natočit nemohli, ale poslední díl, který měl 61 minut odhalil vše, co bylo v předchozích dílech nejasné.

Pravěk útočí

Pravěk útočí (2007)

Seriál na, který jsem se koukala pořád dokola. Znovu a znovu. Nevím proč mě to bavilo, ale to překvapení v každém díle i minutě. První sérii hodnotím slabým průměrem, ale ta poslední jakoby z oka vypadla té první. Tolik detailů a změn, které nastanou během chvilky vás navnadí na pokračování a touhu po dalším díle.