Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Nebezpečné myšlenky (1995) 

Co měl znamenat ten dabing?? když přejdu to, že se to nedalo moc poslouchat, ale stejně jsem vydržela, tak 2* ale stačí.. žádnej zázrak.. never more..)

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

He´s just trying to be a good person... His name is Earl!

plakát

Storytelling (2001) 

"Fuck me negger, fuck me hard.." - věta, která mi po shlédnutí pořád brouzdala v hlavě. Mladičká Selma Blair mě prostě dostala. A druhá povídka? Synáček zhipnotizuje otce a chůva je pak otráví? Mazec.. Nezbývá, než nad tím přemýšlet.. A to mě baví..:))

plakát

Předtucha (2007) 

Nebylo to tak špatný.. Bullock se mi tam docela líbila- konečně trochu něco jinýho..

plakát

Horší už to nebude (2006) 

Zvláštní film.. Hvězdičky dávam jen za herecké výkony, přesto film mě ničím nezaujal.. Co tam mělo být tak vtipného?? S takovým hereckým obsazením bych teda čekala mnohem víc!! Modlila jsem se, aby už byl konec!! sorry..

plakát

Vratné lahve (2007) 

Hezkej, příjemnej českej film- prostě Svěrák.. ale zase bych z toho nedělala nějakej zázrak.. za chvíli ten boom zase opadne..

plakát

Vlasy (1979) 

Tento muzikál na mě velmi zapůsobil- doba hippies, bezstarostnost a pak krutá ironie osudu... ještě dlouho potom jsem na to musela myslet..

plakát

Karate Kid (1984) 

Docela me to bavilo... za meho mladi...:)

plakát

West Side Story (1961) 

Zabte me ale ta hudba mi zezacatku lezla hrozne na nervy! Prislo mi to hrozne monotonni, ale nakonec se to dalo vydrzet.. Nevim proc to je tak genialni, ale neberu vam to- Bernstein proste neni muj salek kavy.. Ale stejne je ten muzikal necim chytlavy.. To prostredi, Zraloci, Tryskaci...

Ovládací panel