Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (92)

plakát

Titanic II (2010) odpad!

Příjemně jsem se pobavil :)

plakát

Supervoják SS (2006) (TV film) odpad!

"Jonesi, sundej si tu helmu!"

plakát

Čas na dobrodružství (2010) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů "pro děti". Tvůrci musej zákonitě na něčem jet. Je to geniálně bizarní a bez jakejchkoliv hranic. Rozhodně je to pro mě hodně kultovní záležitost!

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Asi jako většina lidí, jsem si při sledování pokládal jednoduchou otázku: "Proč?" Proč zase od začátku? Dobře možná bylo vcelku lepší obsazení, to jo.. Ale na to už je pozdě! V podstatě totožný plot jako ve Spider-manovi z roku 2002 až na pár drobností, se zřetelně horším hlavním záporákem.

plakát

Barbar Conan (2011) 

OSTUDA! Nejhorší casting ever! Conana prostě může hrát jedině Arnie. Byl k tomu zrozen! Ale i kdybych přehlédl tohle fatální selhání co se týče hlavního hrdiny, dostal bych se k hlavnímu záporákovi a o tom ani nemam sílu psát. Hrůza, děs. Jediná pozitivní věc na tomhle filmu je, že po shlédnutí je pro mě původní Barbar Conan ještě kultovnější záležitost!

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Je to díl od dílu horší (nepočítám trojku ta byla podle mě ze všech nejlepší). Nezachránil to ani Dirt Nasty! Chce to víc Carlose Estéveze!

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

V prvních pár sériích tomu jednoznačně kraloval Charlie Sheen a jeho sarkastický humor, ale seriál se začal vyvíjet a teď už mě baví každá postav stejně!

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Neúplatný seržant, jeho mladý pohledný sidekick, oldschoolový pistolník, jeho mexický kámič, černý vrhač nožů a machr přes elektroniku a techniku. Víc takových klišoidních "rozmanitých" skupin v dnešních filmech! Bylo to super!

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Když budu mluvit o nových sériích tak sem strašně rád za to, že scénáristé pozměnili charakter Amy, která původně byla vlastně jenom holčičí verze Sheldona a udělali z ní konečně dejme tomu "novou postavu". Protože na co mít v seriálu, který je založen na Sheldonovi jeho slabší odvar s dost podobnými gagy jenom se slabším podáním? Hlavní milostná dvojice Leonard a Penny je mi celkem sympatická. Ostatní charaktery jako právě Amy nebo Raj s Howardem mě čas od času dost SEROU!