Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Futurama

Futurama (1999)

Hodně lidí srovnává Futuramu se Simpsnama. To je podle mě ale chyba.. Jasně, že pro každýho je lepší něco jinýho (třeba já osobně preferuju Simpsny) ale řikat, že Futurama je sračka a Simpsni sou 1000x lepší je podle mě fakt kravina. Futurama už od prvního dílu válí! Prvních 5 serií naprostá dokonalost! Nenašel se díl, kterej by mě nebavil. Potom přišly filmy a s těma už to bylo horší. První film se ovšem poved na jedničku :) No a další serie jsou zase pecka za peckou (ikdyž to pro mě není už to co prvních 5 serií) Je to prostě AWESOME! AWESOME TO THE MAX!

Robot Chicken

Robot Chicken (2005)

Když někam odcházím a zbejvá mi tak 10 minut času, tak je ideální čas na to pustit si jeden díl Robot Chicken! Loutkový fórky dovedený do dokonalosti.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

První série byla celkem identická předělávka komiksu, ale jak seriál pokračoval pořád se od předlohy příběhem víc a víc odlišoval. Což je DOBŘE! Jelikož sem četl komiksy ve stejnou dobu jako sem sledoval seriál bylo to pro mě příjemnější dívat se na něco trochu jinýho. Jinak seriál je fakt perfektní! Myslim že suprově obsazenej se super atmosférou a zombíci sou prostě bezchybný! Pokaždý když koukám na novej díl, přeju si aby neskončil!!!

Machři a šprti

Machři a šprti (1999)

No dobrý.. Starší herci jako James Franco, Seth Rogen nebo Jason Segel.. Super.. Ale nechápu jak "ti mladší" mohli uhrát tak realistický výkony! Naprosto jednoduchej seriál s příjemnou atmosférou, kterej si pouštím na zlepšení nálady!

Čas na dobrodružství

Čas na dobrodružství (2010)

Jeden z nejlepších seriálů "pro děti". Tvůrci musej zákonitě na něčem jet. Je to geniálně bizarní a bez jakejchkoliv hranic. Rozhodně je to pro mě hodně kultovní záležitost!