Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Batman

Batman (1989)

Tohle je ten pravý Batman! Atmosféra Gotham City je prostě taková jaká by měla být. Jack Nicholson jakožto Jack Napier a.k.a. Joker je nejzábavnější zobrazení Batmanova main villiana ever! A i samotnej Bruce Wayne (Michael Keaton) je pro mě asi nejlepší ze všech. Srdeční záležitost!

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Film, na který sem čekal celý život! Vidět na plátně opět staré známé jako Gandalf nebo Elrond je pro mě prostě nedocenitelné a to nemluvím o tom co se mnou udělalo, když sem viděl Bilba (Ian Holm) s Frodem. Peter Jackson se opět předvedl jako režisér, který jediný má tu moc zfilmovat Tolkienovy knihy. "Can you promise I will come back?" "No, and if you do you'll not be the same."

Barbar Conan

Barbar Conan (1982)

Spolu s Pánem Prstenů je to pro mě zatím nejlepší fantasy. Arnold naprosto dokonalej! Žeru ho v každý, každičký scéně filmu. Moje nejoblíbenější scény: Souboje v aréně, Vkrádání se do chrámu Thulsi soudce, finální bitka s pastma a Subotaiem a jako perličku na závěr zmíním skolení velblouda Arnoldovou ožralou pěstí!

Sin City - město hříchu

Sin City - město hříchu (2005)

Miluju knihy, miluju film. Vždycky jsem oceňoval, když se v komiksové adaptaci odrazí atmosféra samotného komiksu. A u Sin City se to povedlo fakt dobře! Všechny příběhy sou pro mě dost vyvážený, ikdyž pořád u mě asi vede "Drsný sbohem" s Marvem, protože Mickey Rourke ho ztvárnil fakt bezvadně. Jediný co mě v tomhle filmu sere sou nosní dírky Rosario Dawson, který sou nechutně rozhozený!

Krotitelé duchů

Krotitelé duchů (1984)

Komedie se vším všudy. Charaktery naprosto dokonalý! Egon, Ray, Peter, Winston, Louis a i Dana. Každýho z nich žeru. Když takhle dokonalý postavy dosadíte do filmu s duchařskou a nadpřirozenou tématikou, u kterýho vám párkrát přeběhne mráz po zádech máte z toho naprostej masterpiece! I kdyby to pro mě nebyla taková srdcovka z dětství, myslim si, že by to 5 hvězd ode mě stejně mělo!

Souboj Titánů

Souboj Titánů (1981)

Rád bych řekl, že mám film zkultovněný z dětství, ale je to pravda jen z půlky. Ikdyž to byl jeden z mých nejoblíbenějších snímků, nemohl jsem se na něj dívat sám, protože sem se strašně bál scén s monstry, na kterých se bezvadně vyřádil Harryhausen! Každopádně dnes to je pro mě jedno z nejpovedenějších, nejepičtějších a nejatmosferičtějších fantasy snímků ever!

Batman vs. Red Hood

Batman vs. Red Hood (2010)

Tady mi dokonce ani Robin nevadil! Perfektní podívaná! Joker, Ras Al Ghul a opravdu i ten Robin - všechno bylo skvělý!