Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (203)

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Pohádka trochu z jiného soudku. Kde se kloubí staré s mírně modernější dobou,ale ne zas tolik,aby to bylo rušivé a přehnané. Trochu mi tam chyběla ta opravdová láska a  lepší potrestání zla...hlavní herec za mě také nebyl úplně top idol,když mu nechali takový divný knír spíše chmíří.

plakát

Parťačky (2023) 

Byla jsem zklamaná dějem a i provedením. Ve finále konečně rozuzlení také nebylo vysvětleno proč to udělala,jak udělala,nevím. Za mě teda film o ničem.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Čekala jsem lepší zážitek a propracování.Hlavně,že splnily americké "normy" černoši a nezapomněli i gay (detektiv na zpětné vzpomínce má přítele...)nic proti tomu,ale opravdu musí cpát vše všude?

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) 

Dobrá oddychovka u které si odpočinete.Hezké kostýmy a sexy kuchař 😂😂

plakát

Když draka bolí hlava (2018) 

Velmi špatné provedení a slovenština a čeština dohromady, to prostě ne. I pro děti to bude matoucí nehledě na to, že mně to osobně dost vadilo. Zpracování draka nic moc a celkové provedení pohádky špatné. Karel Gott se do pohádky nehodí a už vůbec ne, že mluví slovensky, stejně tak Osmany Laffita, to je prostě špatně. A ještě tam zmiňuje, že si ušil šaty, to měl být skrytý vtip nebo product placement? Nemluvě o klokanovi, který se v pohádce také ukáže... blbost. Za mě špatný, jedna hvězda jen za to, že děj byl relativně smysluplný a hlavní postavy ok.

plakát

IO (2019) 

Paradoxně mi přišlo, že se tam nic nestalo a byl konec. Konec jsem tedy vůbec nepochopila. Ztráta času. Mohli z toho udělat zajímavý film, ale nepovedlo se.

plakát

Interstellar (2014) 

Skvěle zpracovaný film,zajímavý děj který Vás naprosto vtáhne a vydržíte koukat celou dobu. Některé části mi tedy trochu chyběly nebo bych si je spíše představovala jinak, ale i tak pecka :-) Doporučuji s velkým D.

plakát

Popelka (2015) (pořad) 

Jedna hvězdička za nápad na novou show, jinak nic extra.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Novodobě podaná pohádka, hrůza děs 12 dívek mi připomínalo romskou rodinu a kníže nebo co to bylo nacistu.... prostě hrůza k zblití.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)