Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Horor

Recenze (39)

plakát

Prostě sexy (2002) odpad!

Pro mě velké zklamání. Je to pouze slepenina hudebně tanečních eskapád. Navíc, kam se poděla ta opěvovaná láska? Ani romantická, ani komedie to rozhodně není. Vždyť komické scény drhnou jako šmirglovej papír. Všechny nehody a náhody jsou lehce předvídatelné. Nic nového nám nepřináší. Vlastně si ani nevzpomínám, že bych se byla zasmála.

plakát

Purpurové řeky (2000) 

Dala bych jim i čtyři hvězdičky, ale tenhle film mě přeci jen nepřesvědčil o nějakých zvláštních kvalitách. Zápletku jsem rozmotala už v polovině filmu a jen jsem mohla doufat, že to Niemans a Max vyřeší tak nějak rychleji. Navíc mi zrovna takovýhle konec nepřipadá nejšťastnější. Ono se běžnému divákovi totiž může zdát, že se pořád nic neděje. Jen sem tam naznačují a pak na něho v posledních pár minutách vychrlí celé hlavní rozuzlení. Nebýt toho trapného konce...

plakát

Desáté království (2000) (seriál) 

Zvláštní pohádka, ještě divnější děj, ale na to, že je to v podstatě seriál o čtyřech dílech se ještě docela povedla. Některé triky nic moc. Herci si to ale viditelně užívají a funguje to. Hlavně pak Vlk je doslova k sežrání. Nudnější části se dají vydržet právě díky tomu, že víte, že ho za chvíli zase uvidíte. Na druhou stranu by si ale tahle pohádka zasloužila zkrátit.

plakát

Anna a král (1999) 

Příjemný romantický film, který nepřekvapí, ani nezklame. Krásné scenérie krajin a prostředí královského sídla. Měl by ale být kratší.

plakát

Zlatý člověk (1939) 

Na plný počet bodů tenhle film nemá, bohužel. Ačkoliv je plný všelijakých citů, tak mi ale stejně připadá jako takový přeslazený čajíček. Pořád tam někdo vzdychá nebo brečí. Tyhle srdceryvné scény mě vážně neberou.

plakát

Tanec s vlky (1990) 

Když jsem ten film viděla poprvé, byla jsem překvapená. Dnes se na něj zase ráda znovu podívám. Příběh muže hledající své pravé já. Procítěný, příjemný, ale přeci jen mám pocit, že by měl být kratší, protože místy je zdlouhavý. Přesto Costner se role hlavního hrdiny i režiséra zhostil dobře. Škoda jen, že totéž se už ale u následujících filmů nedá říct.

plakát

Svatby podle Mary (2001) 

Měla to být romantická komedie. Romantická? No možná. Komedie? Ani náhodou. Scénář není moc povedený. Herci jsou nudní. Je vidět, že natočit dobrou romantickou komedii je dnes v Americe (a nejen zde) docela problém.

plakát

Pomáda 2 (1982) 

Dvojka slavné Pomády je jen jedno velké zklamání. Znásobili to, co se mi na jedničce zase až tak moc nelíbilo. To co na jedničce zaujalo a lidem se líbilo, to nějak zapomněli připojit. Takže lituji, ale pokud jste si zamilovali jedničku, tak radši na dvojku nekoukejte. Dobré jsou asi tak dvě písničky, ale jinak...

plakát

Porotce (1996) 

Celé je to průměrný thriller. Alec Baldwin je skvělý záporák, který se chvílemi tváří, že až takový záporák není, aby v zápětí někoho chladnokrevně zabil. Demi Moore by se mohla do své role víc položit, ale není špatná.

plakát

Highlander: Zúčtování (2000) 

Scény z historie jsou vždycky dobře natočené, ale děj a scény ze sloučasnosti už ne. Skutečně dobrý byl první film, ale tohle už je ptákovina.